Jobb:

Bro-Bålsta Golfklubb

Bro-Bålsta Golfklubb söker ny restauratör

Tjänst:
Restauratör
Anläggning:
Bro-Bålsta Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
12 september 2018 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vårt nuvarande krögarpar har valt att avsluta sin verksamhet på Bro-Bålsta Golfklubb efter tio säsonger och vi söker nu en ny restauratör inför säsongen 2019.

Restaurangen på Bro-Bålsta Golfklubb har bra läge, fräscha lokaler, stor uteservering och kioskverksamhet vid hål 10. Förutom golfklubbens medlemmar och gäster har vi många lunchgäster från närliggande industriområden och bostäder i expansiva Upplands-Bro kommun. Tusentals golfspelare besöker oss varje år och vi ser gärna att vår nya krögare attraherar många fler gäster än bara golfare till vår anläggning.

För att lyckas är vi övertygade om att det krävs en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap. Du ska driva restaurangen i egen regi och kunna erbjuda en attraktiv meny till marknadsmässiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett positivt sätt. Öppettiderna följer årstiderna med störst fokus på april-september när vi har flest besökare. Vi ser gärna en flexibilitet där du sätter gästens behov och önskemål främst.

Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet av restaurangverksamhet och men det är också meriterande med erfarenhet av att driva en golfrestaurang. Naturligtvis är du som person positiva, social och stresstålig. Vi värdesätter förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra medlemmar och gäster och viljan att leverera högsta möjliga service tillsammans med medarbetarna.

För rätt person erbjuder vi en fantastisk möjlighet att driva en restaurang i ett attraktivt område till förmånliga villkor. Är du den vi söker?
Välkommen med en presentation av dig och din verksamhet via mejl till klubbchefen oliver.may@bbgk.se senast den 12 september.
Har du frågor om Bro-Bålsta Golfklubb, mejla till Oliver May eller ring honom på 070-640 43 58. Du kan också besöka vår hemsida www.bbgk.se.