Jobb:

Sunbirdies huvudkontor i Stockholm

Sunbirdie söker säljare

Tjänst:
Golfresesäljare
Anläggning:
Sunbirdies huvudkontor i Stockholm
Företag | klubb:
Sunbirdie AB
Tillträde:
Snarast
Sista ansökan:
27 september (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Tills vidare
Lön:
Enligt ök

Beskrivning av tjänsten

Sunbirdie är i en intensiv tillväxtfas och behöver förstärka på säljavdelningen.

Vi sitter i trevliga lokaler vid Vanadisplan, centralt i Stockholm och söker säljare för både hel- och deltidsanställning.

Sunbirdie är ledande i Sverige på så kallade Mid Stay och Long Stay golfresor och vi säljer främst boende med inkluderade golfmedlemskap och all tänkbar service som städning, byte av lakan och handdukar, wifi, el och värme samt service av vår personal på plats.

Vi säljer även det vi kallar Short Stay golfresor, vilket är weekend- och veckoresor och vid större grupper bokar vi även flyg och transporter.

Vi har idag närmare 30 resmål i 8 länder och har huvudkontor i Stockholm samt ett regionkontor i Tyskland. Vi är idag 6 anställda på kontoret och totalt drygt 30 personer i organisationen.

Vi kan lova dig ett spännande, omväxlande och givande arbete i ett trevligt ”gäng” som inte bara ser golf som ett jobb – det är även vår passion. Vi tror på frihet under ansvar och fokuserar mycket på att ha roligt både på jobbet och fritiden. Självklart innebär arbetet en del resor, men i första hand ska arbetet skötas från huvudkontoret.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som är kundfokuserad, positiv, noggrann, ansvarsfull och älskar att inspirera och kommunicera med våra kunder. Du älskar golf och resor samt är van vid att arbeta med datorn och telefonen som dina främsta arbetsredskap. Har du erfarenhet från resebranschen eller turismutbildningar är det självklart en merit, men det är inget krav.

Ansökan

Sänd in ansökan med CV och löneanspråk senast 27/9 till ansokan@sunbirdie.com

Kontaktuppgifter

Seija Laitala

08-4580004

seija.laitala@sunbirdie.com

Skicka ansökan