Jobb:

Platsannons

Öregrunds Golfklubb

Klubbchef till Öregrunds Golfklubb

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Öregrunds Golfklubb
Företag | klubb:
Öregrunds Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
31 juli (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Öregrunds GK är vackert belägen vid Upplandskusten och vi är en framstående familjeklubb med en 18-hålsbana och en 6-hålsbana. För närvarande är vi ca 1 230 medlemmar, varav en stor del är sommarboende i kommunen.

Klubben är i en aktiv utvecklingsfas med bl.a. en pågående renovering av banan tillsammans med Pierre Fulke. 2016, liksom många tidigare år, har varit framgångsrika för klubben. Vi har en aktiv junior-, dam-, herr- och seniorverksamhet.

Vår nuvarande klubbchef kommer i höst att gå i pension efter många år på sin post. Han har, tillsammans med styrelse och medarbetare lagt en bra grund för verksamheten och framtiden ser ljus ut. Rekryteringsprocessen har startat och vi hoppas på och räknar med att kunna rekrytera en ny klubbchef sista kvartalet i år.

Tjänsten innebär att vara operativt ansvarig i Öregrunds Golfklubb och i Östhammars Golfklubb AB med personalansvar för klubbens heltidsanställda och säsongsanställda medarbetare. Som klubbchef är du ansiktet utåt mot medlemmar, gäster, sponsorer och det lokala näringslivet. Klubbchefen har det övergripande ansvaret för samordning av verksamheten, administrationen och ekonomin direkt under styrelsen.

Vi söker dig som kan skapa goda relationer med företag och näringsliv och du är marknadsorienterad och förstår vikten av att nätverka. Du ska ha förmågan att bygga en organisation med engagerade medarbetare som i sin tur ska erbjuda förstklassig service.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

För tjänsten krävs goda kunskaper i ekonomi och erfarenhet av moderna datorsystem i PC-miljö. Har du dessutom klubbchefsutbildning och/eller pro-utbildning, så är detta naturligtvis en merit.

Som person förväntar vi oss att du är utåtriktad, att du gillar människor och att du har tydliga ledaregenskaper med en förmåga att motivera och engagera medarbetare och medlemmar.

Ansökan

Tjänsten är heltid och ska anpassas till uppdragen med en så kallad årsarbetstid. Under april-oktober ingår helgarbete efter fastställt schema. Klubben har kollektivavtal.

Välkommen med en ansökan senaste den 31 juli med CV och referenser samt löneanspråk till

Ordförande Sture Holmgren
Öregrunds Golfklubb
Sandviks Gård
742 91 Östhammar
info@oregrundsgk.com

Hemsida: www.oregrundsgk.com