Jobb:

Bro-Bålsta Golfklubb

Bro-Bålsta Golfklubb söker receptionspersonal för säsongen 2018

Tjänst:
Reception
Anläggning:
Bro-Bålsta Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
15 februari 2018 (Sista ansökningsdatum har passerat)

Beskrivning av tjänsten

Bro-Bålsta Golfklubb bildades 1978 och har idag en 9-håls- och en 18-hålsbana. Vi har en aktiv klubbverksamhet med mycket spel på banan, livlig juniorverksamhet och välorganiserad tävlingsverksamhet.

Vi söker nu receptionspersonal för säsongen 2018. Tjänsten är heltid fr om 15 april t om 15 oktober med arbete ca två helger per månad.

Vår reception kännetecknas av hög servicenivå och ett vänligt bemötande. Vi söker dig som tycker om ordning och reda och har lätt för att möta människor. Du ska vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med golfens IT-system GIT är meriterande samt om du har spelat eller spelar golf. Golfklubben är belägen ca 3 km från närmaste pendeltågsstation.

Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt i vår reception med traditionella uppgifter såsom bokningar, ankomstregistrering, betalning av greenfee, mottagande av medlemmar och gäster samt övriga förekommande uppgifter på en golfklubb.

Tycker du att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt och absolut senast 15/2, vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Ansökan skickas via e-post till maria.jagusch@bbgk.se, om du har frågor är du välkommen att kontakta Maria Jagusch på telefon 070-208 63 20.