Jobb:

Fagersta Golfklubb

Fagersta GK söker ny Administrationsansvarig

Tjänst:
Administrationsansvarig
Anläggning:
Fagersta Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
15 januari 2018 (Sista ansökningsdatum har passerat)

Beskrivning av tjänsten

Fagersta GK är en lättillgänglig banan i naturskön miljö. En trevlig familjeklubb med en 18-hålsbana i Fagersta kommun. Klubben bildades 1969, började som 9-håls bana, 1994 invigdes 18-hålsbanan. Klubben har idag ca 800 medlemmar.

Då vår nuvarande på tjänsten kommer att sluta och gå vidare i sitt arbetsliv söker vi dig som vill ta över och föra klubben vidare.

Fagersta GK söker en person som är full av energi och har ett passionerat intresse för golf. Du ska marknadsföra klubben, skapa goda relationer med medlemmar, gäster, företag och näringsliv.

Är du initiativrik, utåtriktad, nytänkande, strukturerad, har goda kunskaper i ekonomi och erfarenhet av moderna datorsystem i PC-miljö? Då är du den Fagersta GK söker.

Du har det övergripande ansvaret för samordning av verksamheten, administrationen och ekonomin direkt under styrelsen. Du är adjungerad till styrelsemöten och klubbens kommittéer. Banskötseln ligger på banchefen, restaurangen drivs av entreprenör. Du ansvarar för att avtal med vår entreprenör efterlevs och utvecklas. Tjänsten är på heltid. Klubben har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2018, med CV och referenser samt löneanspråk till info@fagerstagk.se eller till Fagersta GK, Otivägen 72, 737 92  FAGERSTA

Har du frågor? Ring                               

Ordförande     Bo Eriksson      070-6518524

Sekreterare     Sören Bodén   070-6714765

Administratör Angelika Wahlstedt 0223-540 60