Jobb:

GolfStar

GolfStar söker en kundtjänstmedarbetare

Tjänst:
Kundtjänst
Anläggning:
GolfStar
Företag | klubb:
GolfStar
Tillträde:
Omgående
Sista ansökan:
Snarast/löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en kundtjänstmedarbetare

GolfStar växer och driftar i dagsläget 15 golfanläggningar i Stockholmsregionen. Vi behöver nu stärka upp vår Kundtjänst med ytterligare medarbetare. Som kundtjänstmedarbetare är det dig som våra golfare vänder sig till för att få svar på sina frågor om medlemskap, spel och övriga frågor.

Beskrivning

Kundtjänst sköter all support och administrativt arbete kring medlemmar/medlemskap, så som fakturering, aktivering i GIT, hantering av olika faktura- och betalsystem, bokningar (från privatpersoner och samarbetspartners), aktieägarfrågor & hantering, samt mejl- och telefonsupport. Förutom support gentemot våra kunder är du även en stor support mot våra anläggningar och den personal som arbetar ute på fält.

Du ingår i ett tajt Kundtjänstteam som jobbar nära med ekonomi, IT och marknad. Du arbertar inne på huvudkontoret i Solna, men kan under vissa perioder vara lokaliserad och behjälplig ute på anläggningarna i samband med t.ex. uppstarter. Arbetet sker i huvudsak mån-fre, men helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, positiv, älskar att ha kundkontakt och söker ett varierat arbete. Vi ser gärna att du är en person som är stresstålig, flexibel och god kommunikatör. Du är noggrann och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter din förmåga att kunna bemöta såväl våra kunder (medlemmar och gäster) som vår egen personal ute på anläggningarna. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Krav: Goda kunskaper om golf, samt goda kunskaper i GIT (Golfens IT-System), Utöver din personlighet är det meriterande om du har god datavana samt goda kunskaper inom IT. 

Tjänsten: Heltid (100 %), mån-fre, helgarbete kan förekomma.

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökan: Skickas till maria.graf@golfstar.se