Jobb:

Isaberg GK

Nu söker Isaberg Golfklubb medarbetare till Kansliet

Tjänst:
Kansli/receptionspersonal
Anläggning:
Isaberg GK
Företag | klubb:
Isaberg GK
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Varaktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt avtal
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Gillar du ett omväxlande arbete med inriktning på service har vi jobbet för dig!

Vi behöver förstärka vårt team med en heltidstjänst, vill du bli en i vårt team som utvecklar Isaberg GK till en av Sveriges bästa golfanläggningar?

Som kanslist arbetare du med att hjälpa våra medlemmar och gäster med bokningar av golf och boende, ta emot våra gäster och vägleda dem, hantera inköp och allmän administration som förekommer på en golfklubb.

Beroende på dina tidigare erfarenheter och din kunskap kan även andra ansvarsområden tilldelas.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Då arbetet innebär kundrelationer både per telefon och personligt är det viktigt att du är social, utåtriktad och har lätt för att ta människor oavsett situation. För att kunna hantera arbetet behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Du behöver med kreativitet och initiativförmåga kunna hantera situationer som kräver snabba lösningar för att tillgodose våra gäster och medlemmar med hög service.

System vi använder är; GIT, GIT Tävling, Boxnet, Sirvoy, Officepaketet mfl.

Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete med en nära kundkontakt är meriterande.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Peter Bengtsson, klubbchef, på telefon 0370- 33 61 61. Urval genomförs löpande så sänd din ansökan med ett CV och personligt brev så snart som möjligt till peter.bengtsson@isaberggolf.com

Isaberg GK är en populär 36-håls anläggning i närheten Hestra, Småland. Klubben har ca 1450 medlemmar och besöks årligen av ungefär 12 000 greenfeegäster. Klubbens egna boenden har ungefär 4500 övernattningar. De båda 18 hålsbanorna med korthålsbana och omfattande övningsområden är kända för att alltid vara i bra skick.

Skicka ansökan