Jobb:

Kävlinge Golfklubb

Kävlinge Golfklubb söker PRO på deltid

Tjänst:
Pro
Anläggning:
Kävlinge Golfklubb
Företag | klubb:
Kävlinge Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
5 februari 2018 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Kävlinge Golfklubb, öster om Kävlinge tätort, går in på 28:e säsongen. Vår anläggning har 18 hål i parkkaraktär, modern korthålsbana, restaurang och välsorterad shop. Vi arbetar ständigt för att ytterligare förbättra oss.

Klubben har drygt 1100 medlemmar, varav 150 juniorer. Vi gästas av cirka 6000 greenfeegäster om året och 20000 besökare totalt till anläggningen.

Till anläggningen, förutom golfbanorna, hör också fastigheter, restaurang med konferens och shop. Shop, träning med driving range och restaurang ligger idag organiserad utanför klubben men vi jobbar som en enhet med varumärket Kävlinge Golfklubb.

Beskrivning av tjänsten
Du brinner för juniorverksamheten, är drivande, engagerad, gillar kombinationen idrott och golf och är sugen på en ny utmaning.

Du har påbörjat eller genomgått PGA-TAU eller TU. Vi ser gärna att du driver ditt eget bolag där träning av junior och knattar samt medlemsträning i grupp utgör merparten av en deltidsanställning. Utöver deltiden för golfklubben är du fri att hålla privatlektioner.

Är du intresserad av att skapa en ny träningskultur bland våra medlemmar? Då är vi nyfikna på att höra mer om dig och hur du kan hjälpa oss att utveckla livet på Kävlinge Golfklubb.
Välkommen med din ansökan med CV!

Praktiska frågor
Omfattning på tjänsten är deltid under april – september. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor, kontakta då vår klubbchef Tobias Klöfver på tel. 0703-733231

Din ansökan skickar du snarast dock senast den 5 februari 2018 till klubbchef@kavlingegk.se


Läs mer om Kävlinge GK och tjänsten på Kävlinge Golfklubbs hemsida www.kavlingegk.se