Jobb:

Köpings Golfklubb

Klubbchef till Köpings Golfklubb

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Köpings Golfklubb
Företag | klubb:
Köpings Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
14 januari 2019 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Köpings Golfklubb är en omtyckt anläggning i Mälardalen, strategiskt placerad i ett golftätt område ca 30 min från Västerås, Örebro och Eskilstuna. Klubben har ca 930 medlemmar och befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Vi har nyligen avslutat en ombyggnad av vår vackra 18-hålsbana med ett fantastiskt resultat. Här finns även stugor, range, övningsområden, shop och restaurang.

Klubbchef till Köpings Golfklubb

Är du en utvecklingsinriktad och driven ledare med stark servicekänsla och gedigen erfarenhet av försäljning och marknadsföring? Har du dessutom en stor passion för och gedigen kunskap av golf som tidigare aktiv: spelare, tränare, styrelseledamot eller har haft en annan position som ger god insyn i vad som gör en golfklubb till en fantastisk plats att tillbringa sin lediga tid på. Vare sig du spelar eller bara vill umgås med dina vänner på klubben, Då ska du söka jobbet som klubbchef på Köpings Golfklubb!

Som klubbchef kommer du att planera, leda, följa upp och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare. Du arbetar tätt tillsammans med styrelse och kommittéer med fokus på att ge medlemmar, gäster och samarbetspartners en upplevelse utöver det vanliga.

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där styrelsen och klubbmedlemmarna har en gemensam hög ambition för verksamheten och dess framtid! Detta i kombination med en nyrenoverad bana, ökande antal medlemmar och samarbetspartners ger en bra grund att med fokus och hårt arbete förverkliga dessa ambitioner.

Klubbchefen är ansvarig för verksamhetens försäljning, drift och utveckling och arbetar direkt underställd styrelsen, leder verksamheten med utgångspunkt från strategier, mål och utvecklar klubben tillsammans med medarbetare och våra medlemmar.

Vi söker dig som:

  • har driv och förmåga att sälja in klubbens verksamhet till både nya och befintliga medlemmar, samarbetspartners och gäster.
  • har erfarenhet från modern marknadsföring och arbete med samarbetspartners
  • har god erfarenhet av ledarskap och personlig förmåga till att leda och ta personalansvar
  • god kunskap och förståelse för ekonomi med erfarenhet av budget- och finansiell styrning
  • har kunskap och erfarenhet av att leda förändrings- samt utvecklingsarbete
  • är en utåtriktad person med prestigelöst ledarskap, utveckling av personal, engagemang och delaktighet hos medarbetare
  • är golfkunnig med stort intresse för sporten, dess utveckling och förutsättningar för golfspel
  • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
  • är intresserad av ett arbete som kommer att vara varierande och kräver att du är flexibel, både som person och i dina arbetstider

Lön och tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan inkl. CV, senast den 14 januari 2019 till stefan_persson@praxair.com.

Vill du veta mer får du gärna kontakta:
Stefan Persson, ordförande, Köpings Golfklubb, tfn: 073-70 76 117

Se även vår hemsida http://www.kopingsgk.nu