Jobb:

Ålands Golfklubb i Kastelholm, Åland

Ålands Golfklubb söker ny krögare inför säsongen 2018

Tjänst:
Krögare / köksmästare
Anläggning:
Ålands Golfklubb i Kastelholm, Åland
Företag | klubb:
Ålands Golfklubb
Tillträde:
01.01.2018
Sista ansökan:
2017-11-10 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Ålands Golfklubb i Kastelholm på Åland är en trivsam och högklassig golfanläggning med två 18-hålsbanor Slottsbanan och Kungsbanan samt korthålsbanan Prinsessan. Här finns driving range, golfshop och restaurang. Klubben har en hög beläggning under säsongen med ca 1 000 återkommande medlemmar och 9 000 greenfeegäster - huvudsakligen från Sverige och Finland. Från början av maj till mitten av oktober spelas omkring 35 000 golfrundor.

Ålands Golfklubb är i ständig utveckling och arbetar konsekvent för att ligga i topp bland golfanläggningarna i Norden. Ålands Golfklubb utsågs till Finlands bästa 36 hålsanläggning 2015. I det arbetet har restaurangen en betydande roll.

Nu söker vi en engagerad krögare som i första hand i egen regi arrenderar och driver restaurangen på Ålands Golfklubb. Du har erfarenhet av, och ett brinnande intresse för, restaurangbranschen. Du tror på en hög servicenivå, har ett gott ledarskap och förmåga att skapa trivsel bland såväl klubbens medlemmar som övriga gäster. Som krögare behöver du inte själv vara intresserad av golf, men du behöver förstå golfarnas intresse och vanor.

Vi ger rätt person/er en möjlighet att få driva restaurangrörelse i en fantastisk miljö!

För mer information är du välkommen att kontakta klubbdirektör Åsa Nordström, telefon +358457 595 8127, epost: asa@golfclub.ax. Detaljerat prospekt kan avhämtas eller skickas på begäran. Se även www.agk.ax .