Jobb:

KSAB Golf Equipment Aktiebolag

KSAB Golf Equipment Aktiebolag i Västerås söker en redovisningsassistent med start i juni.

Tjänst:
Redovisningsassistent
Anläggning:
KSAB Golf Equipment Aktiebolag
Företag | klubb:
KSAB Golf Equipment Aktiebolag
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
23 maj 2018 (Sista ansökningsdatum har passerat)

Beskrivning av tjänsten

KSAB Golf Equipment Aktiebolag i Västerås söker en redovisningsassistent med start i juni.

Om tjänsten
I din roll som redovisningsassistent på KSAB Golf kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- löpande bokföring med scanning av leverantörsfakturor
- fakturering
- reskontrahantering, kunder och leverantörer
- skatter och moms
- lönehantering med tidredovisning
- övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter

KSAB arbetar i affärssystemet Pyramid, Hogia löneprogram och Softone tid.

Om dig Vi söker dig som har ekonomiutbildning från högskola eller yrkeshögskola samt erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning och avstämningar. Har du erfarenhet av lönehantering och personalfrågor av administrativt slag, försäkringar, avtalsfrågor, pensioner, etc. är det ett plus. Som person är du lugn och sansad och klarar av en högre arbetsbelastning periodvis. Du har ett noggrant och metodiskt arbetssätt samt klarar av att arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
- Noggrann
- Metodisk
- Ansvarsfull

Om
KSAB Golf Equipment AB är ett växande företag i golfbranschen, med 17 anställda och en omsättning på strax över 55 milj. Vi har utökat vår ursprungliga verksamhet, där vi är marknadsledande i Sverige på att utrusta golfbanor, till att omfatta entreprenadverksamhet inom bevattning, konstgräs och nätuppsättning och därigenom breddat målgruppen. Det är främst på dessa nya verksamheter som vår tillväxt sker just nu. Då vi är ett företag inom säsongsbaserad verksamhet, är arbetsbelastningen mycket hög under vissa delar av året, lugnare under andra. Vår företagskultur bygger på kamratlig flexibilitet vad gäller att "hugga i där och när det behövs" i vissa situationer. Vi har en platt organisation och öppet klimat.

Om anställningen
KSAB Golf har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Anställningen startar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är långsiktig med goda utvecklingsmöjligheter att framöver även sköta projektstyrning, årsredovisning m.m.

Om ansökan
Tjänsten har start i juni. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". (Klicka här för att komma till ansökningssidan)

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två tester som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Ett personlighetstest (MAP) och ett logiskt test (Matrigma). Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel: 021 - 470 29 03.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet
Ekonomiassistent: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Fast lön

Om anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidare

Arbetsgivarens webbplats
http://www.adecco.se/