Jobb:

Lidköpings Golfklubb

Lidköpings GK söker ny tränare till säsongen 2018

Tjänst:
Tränare
Anläggning:
Lidköpings Golfklubb
Företag | klubb:
Lidköpings Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Lidköpings Golfklubb är en mycket aktiv klubb med 1500 medlemmar som spelar och tränar mycket på klubben. Klubben har också en omfattande juniorverksamhet och utbildar många nya golfare varje år.

Vår nuvarande tränare driver shop och träning som entreprenör, men kommer till nästa säsong enbart driva golfshop och utprovning av utrustning på klubben.

Klubben avser därför att anställa en golftränare på heltid från säsongen 2018. Hen kommer ansvara för planering och genomförande av all träning på klubben. Det omfattar juniorträning, ledarutbildning, nybörjarutbildning, lektioner till medlemmar och gäster mm.

Vi söker dig som är drivande, engagerad, har god social kompetens och har lätt för att samarbeta med andra funktioner på klubben. Du kommer vara ett av klubbens ansikten utåt mot medlemmar och gäster. Du kommer också vara delaktig i arbetet med klubbens marknadsföring och kontakter med våra samarbetspartners.

Du har genomgått SGF och PGAs tränarutbildning. Erfarenhet från liknande befattningar och arbetsuppgifter är meriterande. Arbetetstiden är flexibel och baseras på heltid med årsarbetstid. Arbetet kommer att innebära arbetstider på dagtid, kvällar och helger.

Har du frågor kontaktar du vår klubbchef Peter Svensson på tel. 0709-845568.
Din ansökan med CV och referenser skickas per mail till klubbchef@lidkopingsgk.se.
Inkomna ansökningar kommer behandlas löpande (ingen fast ansökningsdag).

Läs mer på Lidköpings GKs hemsida.