Jobb:

Mauritzbergs Slott & Golf

Mauritzbergs Slott & Golf söker Golfvärd & Pro

Tjänst:
Golfvärd & Pro
Anläggning:
Mauritzbergs Slott & Golf
Företag | klubb:
Mauritzbergs Slott & Golf
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
15 januari 2019/Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Är du en ung och genuin service människa som brinner för golf, samtidigt som du tycker om att ha många bollar i luften?

Vi söker dig som vill utvecklas vidare tillsammans med oss. Du är en glad person som gillar att sälja och vill vara till hjälp för våra medlemmar och gäster. Du är dessutom stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och ger alltid ger ett positivt intryck. Du är flexibel vad gäller både arbetstider och arbetsuppgifter, du har lätt att anpassa dig till olika situationer och har initiativförmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som Golfvärd på Mauritzbergs Slott & Golf är din arbetsplats belägen i Klubbhusets kombinerade bistro och golfreception. Du är vårt ansikte utåt, då du checkar in och organiserar golfarna inför besöket eller tävlingen, samtidigt som du serverar och säljer i bistron. Då vi arbetar mycket digitalt och har automatiserat vissa tjänster, är det även möjligt att ge vissa lektioner.

Tjänsten är en säsongsanställning år 2019 på upp till 100 % som beräknas från mitten/slutet av april till slutet av september, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar ofta helgarbete och, till viss del även, kvällsarbete. Vid behov, har vi tillgång till bostad.

Sänd din ansökan senast den 15 januari 2019 till jobb@mauritzberg.se. Urval kommer ske löpande så tjänsten kan tillsättas innan tiden går ut.

Mauritzbergs Slott & Golf är en komplett anläggning vid havet med flertalet upplevelser under ett och samma tak i ett naturskönt område. Denna internationella anläggning som idag består av en lättpromenerad och populär 18 håls bana, Slottshotell med 74 bäddar och kapell, restauranger, konferenssalar, villor och marina, ligger i ett underbart läge vid Bråviken på Vikbolandet, 140 km söder om Stockholm och 35 km öster om Norrköping. Närmaste flygplatser är Norrköping (20 minuter) och Stockholm/Skavsta (45 minuter).

Läs mer om Mauritzbergs Slott & Golf och tjänsten här.