Jobb:

Möre Golfklubb

Möre Golfklubb söker Pro/klubbchef

Tjänst:
Pro/klubbchef
Anläggning:
Möre Golfklubb
Företag | klubb:
MGAB i Söderåkra AB
Tillträde:
Mars/april 2019
Sista ansökan:
28 februari 2019
Varaktighet:
Tills vidare
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Möre Golfklubb är en trevlig, familjär 18-hålsbana ritad av Tommy Nordström. Banan invigdes i augusti 1991 och är rankad bland top 60 i landet. Banan breder ut sig över Möreslätten i Torsås kommun och erbjuder fantastiska möjligheter till golfspel i vacker småländsk natur nära kusten mellan Kalmar och Karlskrona. Klubben ser fram emot att utvecklas ytterligare genom att bygga stugor för övernattning samt genom förbättringar både på och omkring banan.

Vi söker dig som är drivande, engagerad, har god social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du kommer vara ett av klubbens ansikten utåt mot medlemmar och gäster. Du kommer att ha huvudansvaret för klubbens drift och träningsverksamhet speciellt för juniorer och nybörjare. Du har också möjlighet att driva golfshop, antingen via klubben eller i egen regi, dock inget krav Du kommer även att vara delaktig i arbetet med klubbens marknadsföring och kontakter med våra samarbetspartners med fokus på att skaffa intäkter till klubben. Till din hjälp finns ekonomifunktion samt kanslipersonal under högsäsong.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Du skall ha genomgått PGA.s tränarutbildning. Erfarenhet från liknande befattningar och arbetsuppgifter är meriterande. Arbetstiden är flexibel och baseras på heltid med årsarbetstid.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till info@moregk.se snarast, senast 28 februari 2019. Bifoga ditt CV och ett personligt brev som beskriver vem du är och varför du är rätt person för uppdraget.

Kontaktuppgifter

För mer information kontakta ordförande Hans-Åke Karlsson hak@verest.com telefon 070 - 249 91 65 eller vice ordförande Tuulikki Åkesson ta@vindil.nu tel. 070 - 381 21 03