Jobb:

När Golfklubb

När GK söker en inspirerande, marknadsinriktad och relationsbyggande Klubbchef

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
När Golfklubb
Företag | klubb:
När Golfklubb
Tillträde:
Mars/april 2019
Sista ansökan:
5 november 2018
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

När GK söker en inspirerande, marknadsinriktad och relationsbyggande Klubbchef som har förmåga att både leda och utveckla verksamheten.

När Golf klubb bildades 1987 och är belägen nära havet på sydöstra Gotland. Banan utmanar golfaren med sin karaktär av links och skotsk hedbana och den ständigt närvarande vinden. Klubben har en välskött 18-håsbana och en korthålsbana som ger bra träningsmöjligheter. På Klubben finns en engagerad PRO med delaktighet i klubbens utveckling. Vi har restaurang och enkla stugor att hyra. För närvarande är vi ca 780 medlemmar, varav en stor del är sommarboende.

Tjänsten innebär att vara operativt ansvarig med personalansvar för klubbens heltidsanställda och säsongsanställda medarbetare. Som klubbchef är du ansiktet utåt mot medlemmar, gäster, sponsorer och det lokala näringslivet. Klubbchefen har det övergripande ansvaret för samordning av verksamheten, administrationen och ekonomin direkt under styrelsen. Som klubbchef är du adjungerad till styrelsemöten.

Ett krav är att du har tydliga ledaregenskaper med god förmåga att bygga teamkänsla med såväl anställda som medlemmar. Du ska ha väl dokumenterad vana från budget- och resultatansvar och en god administrativ förmåga. Vi förutsätter att du har erfarenhet från att arbeta med moderna datorsystem och i Office-miljö. En klar merit är om du tidigare jobbat som Klubbchef, eller genomgått klubbschefsutbildning.

Vi söker dig som kan skapa goda relationer med företag, näringsliv och regional verksamhet och du är marknadsinriktad och förstår vikten av att nätverka. Du ska ha förmågan att bygga en organisation med engagerade medarbetare som i sin tur ska erbjuda förstklassig service.

Som person förväntar vi oss att du är utåtriktad, trivs med att jobba med alla typer av människor, förstår innebörden av att arbeta i en ideell verksamhet och är stresstålig.

Tjänsten är heltid. Under april-oktober ingår helgarbete efter fastställt schema. Tillträde mars/april 2019

Läs mer om När GK på hemsidan www.nargk.se

För ytterligare information kontakta ordförande. Välkommen med en ansökan med CV och referenser samt löneanspråk senast 5 november till:

Helen Nordenson, ordförande
När GK
hnordens@telia.com
Mobil 0709-609560