Jobb:

Nybro Golfklubb

Är du den som skall ta Nybro GK till nästa nivå?

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Nybro Golfklubb
Företag | klubb:
Nybro Golfklubb
Tillträde:
Omgående/Enligt ök.
Sista ansökan:
20 maj 2018 (Sista ansökningsdatum har passerat)

Beskrivning av tjänsten

Är du den som skall ta Nybro GK till nästa nivå?

Vår nuvarande klubbchef flyttar till Östersund, vilket gör att han måste lämna sitt uppdrag hos oss.

Vi kan erbjuda dig att vara delaktig och drivande i vårt visionsarbete på golfanläggningen mitt i Småland. Ett spännande uppdrag där fokus ligger på klubbens långsiktiga utveckling.

Du kommer att vara operativt ansvarig, vilket innebär klubbens drift, personalansvar samt ekonomi.  I uppdraget ingår att skapa goda relationer med kommunen och dess invånare. En viktig grupp för vår verksamhet är våra sponsorer, där du ansvarar för sponsoravtalen.

Du ingår i ledningsgruppen som består av ordförande, PRO, banchef och restaurangentreprenör.

På klubben finns en driven och engagerad PRO med stor delaktighet i klubbens utveckling. Säsongsöppen restaurang som drivs av entreprenörer.

Årsanställd är vår erfarna Greenkeeper samt en banarbetare. Under säsong förstärks bangänget med ytterligare 3-4 personer.

Klubben har ca 800 aktiva medlemmar och ca 5 000 greenfee gäster årligen. Mycket av arbetet drivs med hjälp av våra engagerade medlemmar.  På klubben finns stora ideella grupper att entusiasmera och ha ett nära samarbete med.

Styrelsen drar upp riktlinjer och fattar de långsiktiga besluten för klubben. Som klubbchef är du adjungerad till styrelsemöten och är föredragande inom ditt ansvarsområde.

Positivt om du har erfarenhet av golf i någon form. Erfarenhet av marknadsföring och ekonomi ser vi som en bra förutsättning att klara uppgifterna. Vi tror att du har en god administrativ förmåga och servicekänsla ser vi som självklart.

Vi tror att du bidrar med ditt kunnande och din personlighet genom att på ett självständigt sätt ta stort eget ansvar.

Vill du veta mer om jobbet kan du kontakta vår ordförande Eva Bengtson, telefon 070-591 09 91 eller via mail eva.bengtson@pukeberg.nu

Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till eva.bengtson@pukeberg.nu senast 2018-05-20.

Nybro Golfklubb
Krukebo 110
382 92 Nybro
www.nybrogk.se