Jobb:

Nyköpings Golfklubb

Nyköpings GK – ny medarbetare till vårt kansli 2019

Tjänst:
Reception/Kansli
Anläggning:
Nyköpings Golfklubb
Företag | klubb:
Ärila Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ny medarbetare till vårt kansli inför säsongen 2019. Din huvudsyssla är att jobba i vår reception med kundmottagning och kassa (Boxnet). Medlemshantering samt bokningar av speltider, golfbilar mm sker i Golfens IT System (GIT).
Du kommer också att vara huvudansvarig för bokningar och kontakter kring våra uthyrningshus i systemet Sirvoy. Du blir också delaktig i alla övriga sysslor som förekommer i ett golfkansli såsom tävlingshantering och scoreinmatning mm.

Vi önskar oss en glad och positiv medarbetare, som är driven och initiativrik och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vi tänker oss att du tidigare har jobbat på en golfklubb eller i kassa/reception – kanske på ett hotell – och att du snabbt lär dig våra rutiner av övriga medarbetare. Du har lätt för att möta människor och trivs med att jobba självständigt som en del av ett team.

Om du har erfarenhet av ovanstående programvaror och har god kunskap om golf är det förstås meriterande. Du bör ha B-körkort. Tjänsten är på 75% årsarbetstid, med hög belastning under perioden april-oktober.
Helgjobb förekommer.
Varmt välkommen med din ansökan snarast till klubbchef@nykopingsgk.se

Nyköpings Golfklubb har ca 2500 medlemmar, 2 x 18 hålsbanor, korthålsbana, flera övningsområden, modern driving-range, shop och restaurang. Utöver det har vi också 8 st nybyggda uthyrningshus för golfgäster. Under en säsong spelas det över 50 000 golfronder varav ca 20% av dessa är gästronder. Vi har många tävlingar och återkommande aktiviteter som gör oss till en aktiv och attraktiv klubb. Läs mer om oss och vår historia på https://www.nykopingsgk.se/