Jobb:

Örebro City Golf & CC

Örebro City Golf & CC söker Course Manager

Tjänst:
Course Manager
Anläggning:
Örebro City Golf & CC
Företag | klubb:
Örebro City Golf & CC
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
10 februari 2019 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vår golfklubb är under ständig utveckling och tillhör idag en av Sveriges största medlemsägda golfklubbar med nästan 4 000 medlemmar och med en stor omfattande idrottslig verksamhet. Klubben består av två anläggningar, Gustavsvik (mitt i stan) och Mosjö (ca 1,5 mil söder om Örebro). Örebro växer och den del som utvecklas snabbast är Södra Ladugårdsängen där det inom loppet av några år kommer bo runt fem tusen personer i direkt anslutning till golfbanan. Vi som golfklubb är och vill vara en del i den utvecklingen!

Övergripande för alla medarbetare vid Örebro City Golf & CC är att vi ska verka och leva upp till klubbens vision ”En golfklubb att längta till”. Våra värdeord glädje, professionalism och nytänkande ska genomsyra allt vi gör och återspeglas i det dagliga arbetet. Vi tycker att en trivsam arbetsplats som består av ett team glada och nöjda medarbetare presterar så mycket bättre – precis som i idrotten!

Course Manager
Vi söker dig som är en stark och tydlig ledare med flera års erfarenhet av golfbaneskötsel i ledande ställning. Du har relevant utbildning och brinner för att ge våra medlemmar en golfupplevelse med banor och fastigheter i toppskick. Givetvis är du noggrann med detaljerna.

Huvuddragen i tjänsten handlar om att inom ramen för mål- och verksamhetsplan samt tilldelade resurser ansvara för skötsel och utveckling av våra banor, övningsområden, fastigheter och maskinpark.

Den övergripande organisationen består av tre verksamhetsområden, Anläggning, Service & Marknad och Golfverksamhet där varje område leds av en verksamhetschef. Dessa tre lyder direkt under klubbchefen och har alla ett ledningsansvar i linje med organisationens struktur och plan.

Arbetsbeskrivning i korthet
- CM har totalansvar för driften av båda anläggningarna, Gustavsvik och Mosjö och har personalansvar för anställd banpersonal.
- CM ansvarar för driften av bolagets samtliga fastigheter på båda anläggningarna och har personalansvar för anställd fastighetspersonal.
- CM ansvarar för driften av båda verkstäderna och har personalansvar för mekanikerna.
- CM ska inom ramen för tilldelade resurser och givna väderleksförutsättningar infria årliga målsättningar och verksamhetsplaner för ban- och fastighetsdrift.
- CM är delaktig i att upprätta framtidsplaner och banförbättringar i linje med klubbens visioner och mål.
- CM har ansvar för att följa arbetsmiljölagen enligt fastställd delegationsordning
- CM ansvarar för anskaffning och underhåll av erforderlig maskinpark inom ramen för investeringsbudgeten på kort och lång sikt.
- I det dagliga samarbetet med kansli, reception upprätthålla en hög standard och servicenivå för medlemmar och gäster som besöker anläggningarna.
- CM har budgetansvar för bandrift, verkstäder och fastigheter.

Du har god datorvana och utrycker dig väl i tal och skrift. Du uppdaterar löpande hemsidan med information om bana och fastigheter och även klubbens Facebooksida. 

Vi ser det som en självklarhet att du spelar golf.

Anställningsform: 100%, tillsvidareanställning

Arbetsställe: Gustavsvik och Mosjö (körkort, klass B krävs)

Kollektivavtal: Vi följer gällande kollektivavtal, Gröna Arbetsgivare (SLA)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utbildning: HGU, minst 3 års erfarenhet som greenkeeper, behörighet för bekämpningsmedel klass 1L och 2L och röjsåg.

Välkommen att skicka in din ansökan, eventuella löneanspråk, CV och referenser till klubbchef Jonny Lindström senast 10 februari 2019, jonny.lindstrom@orebrogolf.se.

För frågor ring 0708-58 49 76.

Kanske är just du den vi söker!

Läs mer om Örebro City Golf & CC och tjänsten på hemsidan här.