Jobb:

Romeleåsens golfklubb

Romeleåsens golfklubb söker nya medarbetare - Fastighetsskötare/Lokalvårdare

Tjänst:
Fastighetsskötare/Lokalvårdare
Anläggning:
Romeleåsens golfklubb
Företag | klubb:
Romeleåsens golfklubb
Tillträde:
Enligt ök
Sista ansökan:
19 februari 2018/Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Romeleåsens golfklubb invigdes 1968 och vi firar 50 år i sommar. Vår bana är vackert utlagd på Romeleåsens sydsluttningar. Romeleåsens GK är en variationsrik och spännande park- och skogsbana. På anläggningen finns även restaurang, shop samt gym. Vår ambition är att kunna erbjuda en helhetsupplevelse vad gäller service, mat, hälsa, klubbkänsla och självklart golf. Vi skall vara en attraktiv och aktiv klubb där alla vill mötas, trivas och utvecklas.
#visatsarframåt

FASTIGHETSSKÖTARE/LOKALVÅRDARE

Vi söker dig som är drivande, engagerad och har erfarenhet från liknande arbeten. Dina arbetsuppgifter blir lokalvård i våra samtliga lokaler. Underhålla området runt klubbhuset i rabatter, på gångar, tömma papperskorgar mm. Du kommer även att hjälpa till med en del fastighetsunderhåll. Vi ser gärna att du är golfare och brinner för service.

Du kommer helt enkelt att vara en viktig person som hjälper till att skapa trivsel i klubbhuset och området runt omkring. Tjänsten är en säsongsanställning under perioden april till september på ca 50 % och det ingår helgarbete.

Ansökan skickar du senast 19/2 till jobb@ragk.se tillträde enligt ök. Urval sker löpande.
Har du frågor kontakta Intendent Stefan Nilsson på 046-820 15 eller 0764-10 79 84.