Jobb:

Romeleåsens golfklubb

Romeleåsens golfklubb söker nya medarbetare - Receptionist/Shopassistent

Tjänst:
Receptionist/Shopassistent
Anläggning:
Romeleåsens golfklubb
Företag | klubb:
Romeleåsens golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
19 februari 2018/Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Romeleåsens golfklubb invigdes 1968 och vi firar 50 år i sommar. Vår bana är vackert utlagd på Romeleåsens sydsluttningar. Romeleåsens GK är en variationsrik och spännande park- och skogsbana. På anläggningen finns även restaurang, shop samt gym. Vår ambition är att kunna erbjuda en helhetsupplevelse vad gäller service, mat, hälsa, klubbkänsla och självklart golf. Vi skall vara en attraktiv och aktiv klubb där alla vill mötas, trivas och utvecklas.
#visatsarframåt

RECEPTIONIST/SHOPASSISTENT

Vi söker nu en ny driven medarbetare som kommer att arbeta i receptionen och shopen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli sedvanligt receptionsarbete som bokningar och incheckningar. Du kommer också att ha en viktig roll i shopen med försäljning och det är av stor vikt att du är en säljande person som har hög servicekänsla och god social kompetens.

Vi söker dig som tar egna initiativ, är stresstålig och trivs att arbeta med andra människor. Arbetet i shopen innebär att aktivt göra omskyltningar och skapa sälj för våra medlemmar och gäster. För att klara arbetat krävs det att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter förut.
Du har kunskaper i GIT och GIT tävling. Allmänna IT kunskaper samt erfarenhet från kassasystemet Boxnet är meriterande. Du måste kunna golf och vilja hjälpa våra gäster och medlemmar med en högklassig service. Tjänsten är en säsongsanställning under perioden mars till oktober på ca 80 % och det ingår helgarbete. Lön enligt gällande avtal. Tillträde enligt ök.

Ansökan skickar du till oss senast den 19/2 till jobb@ragk.se Urval sker löpande.
Har du frågor kontakta Intendent Stefan Nilsson på 046-820 15 eller 0764-10 79 84