Jobb:

Surahammars Golfklubb

Surahammars GK söker ny KLUBBCHEF

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Surahammars Golfklubb
Företag | klubb:
Surahammars Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
30 november (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Surahammars Golfklubb är en familjeklubb med en 18-hålsbana belägen i Surahammar strax norr om Västerås. Banan invigdes 1990 och har för närvarande ca 1000 medlemmar. Klubben är i en utvecklingsfas med bl a nyinvigd drivingrange och pågående byggnation av ett nytt övningsområde med en korthåls- och footgolfanläggning.

Vår nuvarande klubbchef kommer till våren 2018 att gå i pension efter många år på sin post. Hon har, tillsammans med styrelse och medarbetare lagt en bra grund för verksamheten och framtiden ser ljus ut.

Surahammars GK söker en person som är full av energi och har ett passionerat intresse för golf. Du ska vara initiativrik, utåtriktad, nytänkande och strukturerad. Kunna marknadsföra klubben och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska skapa goda relationer med medlemmar, gäster, företag och näringsliv. För tjänsten krävs goda kunskaper i ekonomi och erfarenhet av moderna datorsystem i PC-miljö.

Du har det övergripande ansvaret för samordning av verksamheten, administrationen och ekonomin direkt under styrelsen. Du är styrelsens förlängda arm och klubbens ansikte utåt. Du är adjungerad till styrelsemöten och till klubbens kommittéer.

Banskötsel ligger på banchefen och pro-verksamheten med shop samt restaurangen drivs av entreprenörer. Du ansvarar för att avtalen med våra entreprenörer efterlevs och utvecklas.

Tjänsten är heltid och ska anpassas till så kallad årsanpassad arbetstid. Under april-oktober kan ingå helgarbete. Klubben har kollektivavtal

Välkommen med en ansökan senast den 30 november med CV och referenser samt löneanspråk till Surahammars Golfklubb, Golfbanevägen 5, 735 34 Surahammar eller med mail: info@surahammarsgk.org.

Har du frågor, ring:

Ordförande Per Harrby, 0730-47 90 82,
Vice ordförande Mia Runnérus, 070-370 10 58,
Klubbchef Mayvor Wilson, 0220-300 67

Klicka här för att läsa mer om Surahammar och anläggningen