Jobb:

Svenska Golfförbundet Golfsystem

IT-Projektledare till Svenska Golfförbundet Golfsystem

Tjänst:
IT-Projektledare
Anläggning:
Svenska Golfförbundet Golfsystem
Företag | klubb:
Svenska Golfförbundet Golfsystem
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
23 maj 2018 (Sista ansökningsdatum har passerat)

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta med ett större webbaserat IT-projekt som du får möjlighet att kombinera med ditt intresse för golf? Vi söker dig med bred erfarenhet inom IT-projektledning som vill arbeta inom en dynamisk organisation. 

Om oss

SGF har som idrottsförbund och medlem av Riksidrottsförbundet ett utvecklings-och serviceuppdrag för golfsporten i Sverige. I detta uppdrag ingår att stötta golfklubbar, golfbolag och golfdistriktsförbund med kvalificerad rådgivning och utbildning inom alla delar av verksamheten. Svenska Golfförbundet (SGF) består av 458 klubbar som har över 490 000 medlemmar. Förbundet har sina lokaler i Idrottens Hus i Skanstull, Stockholm, tillsammans med RF och ett 30-tal andra specialidrottsförbund.

Den här tjänsten faller under SGF Golfsystem AB (GIT) som driver Golfens IT-system. GIT är Golfsveriges verksamhetssystem för administration, tidsbokning, statistik och tävlingshantering på golfklubbarna. Systemet togs i drift 2004 och har sedan dess varit en viktig del av Golfförbundet. Under högsäsong görs en bokning mer än varannan sekund och det ställs höga krav på att systemet fungerar dygnet runt. GIT är ett av Sveriges största bokningssystem mätt till antal bokningar per år och ambitionen att förbättra och utveckla systemet fortgår. På Golfförbundet arbetar 65 personer och på GIT är de i dagsläget nio personer.

I takt med den fortsatta utvecklingen söker Golfförbundet en IT-projektledare som ska driva utvecklingsarbetet framåt tillsammans med teamet.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-projektledare arbetar du med stora och små utvecklingsprojekt som syftar till att underlätta vardagen för golfklubbarna och deras medlemmar. Med dina kunskaper inom, och stora intresse för golfen är du navet i IT-verksamheten och fungerar som tolk mellan leverantör och den interna organisationen. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att driva ett långsträckt projekt som syftar till att lyfta organisationens klient till webben. Det innebär att du tidigare säkert arbetat i projekt med arkitektur- och integrationsförändringar mot flera externa leverantörer.

I dina arbetsuppgifter ingår kravställning, projektledning och testning. Du arbetar nära förvaltningsleverantören som står för all utveckling och som projektledare förmedlar du vad som ska göras till utvecklarna. Du genomför även felsökningar och skissar på framtida funktioner och lösningar för att hela tiden ligga i framkant så att vardagen för golfklubbarna och golfarna blir så enkel som möjligt. 

Utbildning, krav, erfarenhet och personliga egenskaper

Du som söker ska ha

  • Minst 4 års erfarenhet av IT-projektledning inom webb
  • Förståelse för föreningsliv och intresse för golf
  • Goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska

Meriterande:

  • Utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av att arbeta med integration av flera system

För att lyckas och trivas i rollen som IT-projektledare ser vi att du är driven och trivs med att arbeta i ett tätt samarbete både internt och externt. Du är säkert den i ditt kompisgäng som läser och följer både sport och IT-utveckling i media. I och med din gedigna erfarenhet är du van att självständigt driva större IT-projekt under ett högt tempo.

Som person är du inkluderande och hjälpsam och värdesätter en arbetsmiljö som präglas av generositet. Du sätter stort värde i att hålla tidsplaner och är lyhörd inför dina kunder, leverantörer och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 23 maj 2018.

Rekryteringen sköts av Bravura.
Ansökan görs på jobb.bravura.se/lediga-jobb/it-projektledare-till-svenska-golfforbundet-golfsystem-1922901.
Kontakt: info@bravura.se, tel. 08-40024050.

Mer information om Golfens IT-system på golf.se/klubb-och-anlaggning/golfens-it-system