Jobb:

Troxhammar Golf

Troxhammar Golf söker receptionsansvarig

Tjänst:
Receptionsansvarig
Anläggning:
Troxhammar Golf
Företag | klubb:
Troxhammar Golf
Tillträde:
1 april eller enligt ök.
Sista ansökan:
9 mars 2018 / Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en driven medarbetare som utöver det dagliga arbetet i receptionen också tar ett helhetsansvar och ser till att vi levererar service på hög nivå. Du kommer också ha en viktig roll i shopen med försäljning och det är av stor vikt att du är en säljande person som har hög servicekänsla och god social kompetens. I tjänsten ingår även schemaansvar tillsammans med Kansli- och shopansvarig.

Som person vill vi att du tar egna initiativ, tycker om ordning och reda, är stresstålig och trivs att arbeta med andra människor. Vi värdesätter din förmåga att kunna kommunicera med våra gäster och medlemmar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tidigare arbete med Golfens IT-system är meriterande samt att du spelar/har spelat golf. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en säsongsanställning under perioden 1 april – 31 oktober, 40 tim/vecka, schemalagt arbete vardagar samt varannan helg. Lön enligt kollektivavtal.

Att vara en del av vårt team innebär att genom engagemang och glädje leverera en service på hög nivå. Vårt mål är att ge en helhetsupplevelse till våra gäster och medlemmar. Vår vision och värdegrund genomsyrar dagligen vårt arbete.

– Kvalité i varje del varje dag –
– Positiv – Medskapande – Passionerad – Professionell –

Ta chansen att ta del av god sammanhållning, många skratt och bli en del av vårt team säsongen 2018. Senast den 9:e mars vill vi ha din ansökan, intervjuer sker löpande

Maila in din ansökan och eventuella frågor till
Troxhammar - emma.sahlen@troxhammargk.se 08-564 206 00
Mälarö – anna@malarogk.se 08-560 233 36

Troxhammar Golfklubb ligger i Ekerö kommun utanför Stockholm. Anläggningen drivs av Troxhammar Golf AB. Bolaget äger 114 hektar mark med en 18-hålsbana som blev spelklar 1996 och Sveriges första slopevärderade 12-hålsbana som öppnade 2009. Dessutom finns en multibana för golf, footgolf och discgolf med 5 hål. Från 2017 äger Troxhammar Golf AB, driftsbolaget Mälarö Golf AB, en 27-hålsanläggning med linkskaraktär. En öppen bana med mycket vind och ovanligt lång säsong dessutom är 9 håls banan öppen året om. Golfbanan ligger i ett naturskönt läge vid Mälaren drygt 3 mil från Stockholms city.