Jobb:

Troxhammar Golf / Mälarö Golf

Troxhammar Golf och Mälarö Golf söker receptionister

Tjänst:
Receptionister
Anläggning:
Troxhammar Golf / Mälarö Golf
Företag | klubb:
Troxhammar Golf / Mälarö Golf
Tillträde:
15 april eller enligt ök.
Sista ansökan:
9 mars 2018 / Löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vi söker extrapersonal till receptionen på Troxhammar GK och Mälarö GK Skytteholm. Arbetet består huvudsakligen av sedvanligt receptionsarbete som bokningar och incheckningar, samt försäljning i shopen. Som receptionist är man ett av anläggningarnas ansikten utåt vilket innebär att vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, noggrann, ansvarstagande och flexibel. Vi ser gärna att du är intresserad av eller spelar golf och att du fyllt 18 år, kassavana är en merit.

Tjänsten är timanställning under perioden 15 april – 15 oktober, schemalagt helgarbete varannan helg samt vardagar vid behov. Under juli ökar arbetstiden under vardagarna. Lön enligt kollektivavtal.

Att vara en del av vårt team innebär att genom engagemang och glädje leverera en service på hög nivå. Vårt mål är att ge en helhetsupplevelse till våra gäster och medlemmar. Vår vision och värdegrund genomsyrar dagligen vårt arbete.

– Kvalité i varje del varje dag –
– Positiv – Medskapande – Passionerad – Professionell –

Ta chansen att ta del av god sammanhållning, många skratt och bli en del av vårt team säsongen 2018. Senast den 9:e mars vill vi ha din ansökan, intervjuer sker löpande

Maila in din ansökan och eventuella frågor till
Troxhammar - emma.sahlen@troxhammargk.se 08-564 206 00
Mälarö – anna@malarogk.se 08-560 233 36

Troxhammar Golfklubb ligger i Ekerö kommun utanför Stockholm. Anläggningen drivs av Troxhammar Golf AB. Bolaget äger 114 hektar mark med en 18-hålsbana som blev spelklar 1996 och Sveriges första slopevärderade 12-hålsbana som öppnade 2009. Dessutom finns en multibana för golf, footgolf och discgolf med 5 hål. Från 2017 äger Troxhammar Golf AB, driftsbolaget Mälarö Golf AB, en 27-hålsanläggning med linkskaraktär. En öppen bana med mycket vind och ovanligt lång säsong dessutom är 9 håls banan öppen året om. Golfbanan ligger i ett naturskönt läge vid Mälaren drygt 3 mil från Stockholms city.