Jobb:

Trummenäs Golfklubb

Trummenäs GK söker Klubbchef

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Trummenäs Golfklubb
Företag | klubb:
Trummenäs Golfklubb
Tillträde:
2019-01-01
Sista ansökan:
2018-08-31 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Tjänsten är heltid och tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Beskrivning av tjänsten

Trummenäs Golf klubb bildades 1989 och är belägen nära havet i Karlskronas östra skärgård. Banan utmanar golfaren med sina roliga greenområden och den ständigt närvarande vinden!
Klubben har en välskött 18-hålsbana och här finns en stark golfatmosfär och klubbkänsla.
Vår ambition är att alltid etablera goda relationer med våra partners, kunder, närliggande klubbar och övriga intressenter.  Trummenäs i samhället – Att skapa mervärde är en stark drivkraft för klubben. Ett fokusområde är att sälja in golf som en idrott både till våra medlemmar, greenfee gäster och företag.
Vår uttalade filosofi är också en prioritering av medlemmar och gäster till klubben.
På Klubben finns en driven och engagerd PRO med stor delaktighet i klubbens utveckling.
Det finns även en säsongsöppen restaurang som drivs av entreprenörer.

Till vår golfanläggning på Trummenäs söker vi nu en inspirerande, marknadsinriktad och relationsbyggande Klubbchef som har förmågan att både leda och att utveckla verksamheten.

Vi kan erbjuda dig i att vara delaktig och drivande i vårt visionsarbete på golfklubben, där fokus ligger på klubbens långsiktiga utveckling. Vi erbjuder en stimulerande och aktiv arbetsmiljö tillsammans med ett drivet och engagerat team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Klubbchefen, som är direkt underställd styrelsen, har ett övergripande ansvar för att utveckla och driva verksamheten inom klubben, men också ett budget- och personalansvar.
  • Du kommer att vara operativt ansvarig, vilket innebär klubbens drift, personalansvar samt ekonomi.  I uppdraget ingår att skapa goda relationer med kommunen och dess invånare.
  • Styrelsen drar upp riktlinjer och fattar de långsiktiga besluten för klubben som klubbchefen är ansvarig för att genomföra. Som klubbchef är du adjungerad till styrelsemöten och är föredragande inom ditt ansvarsområde.
  • Att behålla och locka nya medlemmar till klubben.
  • Ansvara för sponsoravtal och olika aktiviteter på golfbanan samt behålla och locka nya medlemmar till klubben.
  • Att ge god service till medlemmar, gäster, partners och företag är också ett väsentligt inslag i arbetet liksom att internt och externt marknadsföra klubben.
  • Följa upp, skapa och i den mån det behövs implementera rutiner och processer.

Kvalifikationer

Vi söker en utåt- och marknadsinriktad relationsbyggande person med gedigen kunskap och erfarenhet av ledarskap som har förmågan att vara tydlig och motivera sina medarbetare.
Erfarenhet av marknadsföring och service- sälj bör du ha för att lyckas i rollen.  Har du dessutom erfarenhet från “golfens värld” är detta mycket meriterande.
Du har haft budget- och resultatansvar i tidigare roll/roller.
Du har god administrativ förmåga.
Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.

Som person trivs du med att jobba självständigt men ändå vara en del i ett team, där du bidrar med och tar del av kollegors kunskap. Du skall trivas i att både ha det strategiska perspektivet samtidigt som du har det operativa och ekonomiska ansvaret för den dagliga driften.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Provanställning tillämpas.
Ange gärna löneanspråk i ansökan.
Tillträde 20190101 eller enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten ring eller maila ordförande Mats Fransson, 0708-883392 eller mats.fransson@mate09.se. Maila din ansökan till ordförande Mats Fransson, sista ansökningsdag är 31/8.

Läs mer om Trummenäs Golfklubb på hemsidan här!

Genom att ansöka till denna tjänst godkänner jag att mina lämnade uppgifter används för att matcha med passande tjänster. All information behandlas konfidentiellt och ingen information kommer att lämnas ut utan mitt medgivande. Vi sparar ditt cv i 12 månader.
Uppgifter behandlas enligt GDPR – dataskyddsförordningen.