Jobb:

Ullna Golf Club

Är du rätt person att jobba i reception och shop på Ullna Golf?

Tjänst:
Reception/Shop
Anläggning:
Ullna Golf Club
Företag | klubb:
Ullna Golf Club
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
10 mars 2019/löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

ULLNA GOLF CLUB, EN MÄSTERSKAPSBANA MED ANRIK HISTORIA
Strax norr om Stockholm vid Ullnasjöns norra strand genomförde Sven Tumba i början av 80-talet sin dröm om att bygga en riktigt utmanande golfbana.

Tillsammans med golflegenden Jack Nicklaus har Sven Tumba skapat en av Sveriges vackraste och bästa golfbanor. Genom åren har vi gästats av allt från golfstjärnor till artister och kungligheter och en amerikansk president…

Är du rätt person att jobba i reception och shop på Ullna Golf?
Ullna Golf Club och Ullna Indoor Golf söker en receptionist på deltid 75 %. Som receptionist hos oss är du ett av våra ansikten utåt och anställd året runt. Du är en del av teamet som välkomnar våra gäster vid ankomst och önskar dem en trevlig dag. Vår målsättning är att ha en servicenivå i absolut världsklass.

Vi söker dig som är en driven, engagerad, positiv och noggrann person, gärna med tidigare erfarenhet från receptionsarbete och försäljning. Du brinner för att ge service av högsta kvalitet, är nyfiken och framåt. Du är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är van att arbeta under en tidvis hög arbetsbelastning.

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt receptionsarbete samt försäljning i shopen. Vår golfshop är välsorterad och vi ser gärna att du är intresserad av att utveckla den tillsammans med oss. Du är också golfspelare och har god kännedom om golf och dess villkor. B-körkort är ett krav. Arbetstiden innefattar helgarbete.

Mer information om Ullna Golf Club finns på www.ullnagolf.se Din ansökan med referenser vill vi ha senast 10/3, 2019, intervjuer sker löpande. Ansökan skickar du till emma.sahlen@ullnagolf.se.

Tel: 08-514 412 30. Mobil: 076-049 12 00