Jobb:

Varbergs Golfklubb

Vi söker Kansli- & Hotellchef med ekonomiska färdigheter!

Tjänst:
Kansli- & Hotellchef
Anläggning:
Varbergs Golfklubb
Företag | klubb:
Varbergs Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
25 januari 2019 (Mindre än en vecka kvar.)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Är du en person som älskar att arbeta med människor och service och som har förmågan att skapa upplevelser i världsklass tillsammans med ditt team? Vi på Varbergs Golfklubb söker en Kansli- & Hotellchef som vill vara med på vår resa och spela en avgörande roll i utvecklingen framåt för vår golforganisation.

Vi söker dig som:

  • Motiveras av att uppnå resultat och har förmågan att göra det genom andra.
  • Trivs med ansvar och motiveras av nya utmaningar.
  • Brinner för det du gör!
  • Är självständig och inte rädd för att fatta beslut.
  • Älskar att arbeta med människor, utveckling, ledarskap och service!
  • Har ekonomisk utbildning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ingår i ledningsgruppen. Läs mer om tjänsten på vår hemsida www.varbergsgolfklubb.se eller kontakta Verksamhetschef Stefan Gustafsson via verksamhetschef@varbergsgk.se eller 070-392 32 52.

 

Varbergs GK driver ett spännande förändringsarbete, med målsättningen att bli en av de mest attraktiva golfklubbarna i Västsverige. Som grund för utvecklingen finns en framtagen Road Map som du kan läsa mer om här på hemsidan. Vi är över 2000 medlemmar och har två mycket fina golfbanor - Varberg Östra som är en skogs- och parkbana och Varberg Västra som är en öppen bana med seaside karaktär.

Som Kanslichef på Varbergs Golfklubb är ditt huvudsakliga uppdrag att jobba med vardagen på klubben. Det innebär allt från schemaläggning till ekonomisk redovisning men det innebär även att ta hand om våra medlemmar och gäster. Vi har hotellverksamhet på båda banorna som vi successivt kommer att integrera i verksamheten – det blir ditt ansvar. Vi prioriterar arbetsmiljön så att bygga kultur är viktigt och öka kompetensen hos dina medarbetare genom kontinuerlig support och stöttning med medarbetarsamtal.

För att lyckas i rollen ser vi du att har erfarenhet av ledarskap, har ekonomisk utbildning och gärna erfarenhet av liknande uppdrag. Vi utgår från att Du är bekväm i Officepaketets program och har lätt för att sätta dig in i nya verktyg. Vi ser gärna att du spelar golf.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 25 januari 2019. Vi gör löpande urval och intervjuer så vänta in med din ansökan till Verksamhetschef Stefan Gustafsson via verksamhetschef@varbergsgk.se