Jobb:

Wermdö Golf & Country Club

Wermdö Golf & Country Club söker Receptionist

Tjänst:
Receptionist
Anläggning:
Wermdö Golf & Country Club
Företag | klubb:
Wermdö Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande.
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Wermdö Golf & Country Club söker Receptionist

Receptionen på Wermdö Golf & Country Club är öppen alla dagar under säsongen från slutet på april till början på oktober. Arbetet brukar delas upp på ca 3 personer under en säsong där en person jobbar heltid och i snitt ca 5 dagar per vecka och de övriga personerna delar upp resten av tiden.

Vi söker dig som kan jobba heltid under golfsäsongen 2019.

Som receptionist är du en central person på Wermdö Golf & Country Club, klubbens ansikte utåt och det första medlemmar och gäster möter. Wermdö Golf & Country Club är känd för sitt trevliga bemötande och varma mottagande för alla.

Det är en förutsättning att du har golfkunskap och du behöver grundläggande kunskaper i golfens IT system (GIT) samt kassasystemet Boxnet. Har du redan kunskaper i GIT och Boxnet är det till din fördel men är du i övrigt bra på datorer och har lätt för att lära dig så får du utbildning på plats.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, ambitiös, prestigelös, utåtriktad, social, gärna tar egna initiativ och bidrar till en bra laganda.

Du bidrar till att bästa möjliga service skapas och att ordning och trivsel upprätthålls för medlemmar, gäster och sponsorer.

Som receptionist ansvarar du bl.a. för:

  • Öppning/stängning av reception
  • Tidsbokning och incheckning/betalning på plats och via telefon
  • Optimering av tidsbokningsschemat
  • Kassaredovisning i Boxnet
  • Delaktig i tävlingshantering och bistå kansli och tävlingskommitté vid tävlingsplanering såsom incheckning, scoreinmatning och avslut efter tävling
  • Hjälpa till att hålla god ordning i lokaler

Receptionen är normalt öppen alla dagar mellan kl 8.00-16.00 under säsongen och du kommer i viss mån att kunna påverka ditt schema men du bör vara flexibel med arbetstiderna och helgjobb förekommer.

Klubbens administrativa personal består av VD/Klubbchef, Ekonomiansvarig, Kanslist, Fastighetsansvarig samt säsongsanställd personal i receptionen.

Om du är intresserad av denna roll och intressanta tjänst på Wermdö Golf & Country Club, eller har frågor om tjänsten, vänligen skicka ett personligt mail och CV till ansokan@wermdogolf.se

 

Wermdö Golf & Country Club har drygt 900 medlemmar med en fantastisk golfbana i park-och skärgårdsmiljö. Country Club-verksamheten består av en nyrenoverad pool, tennis och egen båtbrygga. Den eleganta huvudbyggnaden med utsikt över pool, båtbryggor och Stockholms innerskärgård har en lång historik och har genomgått en renovering av matsal, bar och kök i mycket elegant stil. Läs mer om klubben på www.wermdogolf.se