Jobb:

Platsannons

Vassunda Golfklubb

Vassunda Golfklubb i Knivsta söker klubbchef

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Vassunda Golfklubb
Företag | klubb:
Vassunda Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
1 augusti (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård, nära Knivsta och Sigtuna, bara två mil söder om Uppsala och fem mil norr om Stockholm. Banan är en skogs- och parkbana, som öppnades 1992.
Vassundas golfbana är ritad av Sune Linde. Klubben har ca 900 medlemmar. 
www.vassundagolf.se

Vassunda Golfklubb i Knivsta söker klubbchef

Vassunda GK söker en person som är full av energi och har ett passionerat intresse för golf. Du bör ha erfarenhet från ledning av verksamheten i en idrottsklubb eller försäljningsorganisation.

Du ska vara initiativrik, utåtriktad, nytänkande och strukturerad. Kunna marknadsföra klubben och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Tydlig i ditt ledarskap, utåtriktad, kunna skapa kontakt och inge förtroende.

Tillsammans med personalen vill vi att du driver klubben med stort fokus på utveckling och långsiktig planering. Klubbchefsutbildning eller motsvarande är meriterande.

Du har inför styrelsen ett totalansvar för verksamheten vid klubben inom ramen för av styrelsen beslutad verksamhetsplan, budget, delegering och denna befattningsbeskrivning

Du har som huvuduppgift att med till förfogande ställda resurser genomföra av styrelsen fattade beslut. Du är underställd styrelsen och överställd övrig av klubben anställd personal i den ordning styrelsen bestämmer. Du rapporterar till styrelsens ordförande. Du är adjungerad till styrelsen och klubbens kommittéer.

Du är styrelsens förlängda arm och klubbens ansikte utåt. Du är anställd av Vassunda Golfklubb.  I arbetsuppgifterna ingår att upprätta beslutsunderlag till styrelsen, verkställa och följa upp styrelsens beslut. Du ansvarar för den dagliga verksamheten på klubben och i samråd med greenkeepern verksamheten i aktiebolaget. Du leder skötseln av anläggningen.

Tjänsten är heltid och ska anpassas till så kallad årsanpassad arbetstid. Under april-oktober ingår helgarbete efter fastställt schema. Klubben har kollektivavtal.

Välkommen att söka tjänsten med senaste ansökningsdag 1 augusti. Skicka handlingarna till klubbens ordförande Urban Strömqvist på e-post: urban.strmqvist@telia.com
Vid frågor eller ytterligare information kontakta Urban på tel 070-546 36 31 
Tillträde efter överenskommelse helst från 1 oktober 2017.

Läs mer om jobbet på www.vassundagolf.se/sv/Klubb/Annons-om-klubbchef