Jobb:

Platsannons

Vellinge Golfklubb

Vellinge Golfklubb söker ny krögare inför säsong 2018

Tjänst:
Krögare
Anläggning:
Vellinge Golfklubb
Tillträde:
2018
Sista ansökan:
31 december/löpande
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Restaurangen på Vellinge GK har ett bra läge, fräscha lokaler och en stor uteservering. Inom gång- och cykelavstånd ligger Västra Ingelstad som inom en snar framtid kommer att expandera med ytterligare 200 bostäder. Tusentals golfspelare passerar klubben årligen och vi ser gärna att vår nya krögare också lockar många fler gäster än bara golfarna till vår anläggning.

För att lyckas tror vi att det krävs en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap. Ni ska driva restaurangen i ert eget företag och kunna erbjuda en attraktiv meny till vettiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett kreativt och positivt sätt via alla kanaler. Öppettiderna följer årstiderna med absolut störst fokus april-september då vi har störst antal besökare till golfklubben.

Vi förutsätter att ni har flera års erfarenhet av restaurangverksamhet. Naturligtvis är ni som personer positiva, sociala och stresståliga. Vi värdesätter högt förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra gäster och medlemmar. Ni får gärna ha en anknytning till golfsporten och dess villkor.

För rätt personer erbjuder vi en fantastisk möjlighet att driva restaurang i ett attraktivt område till mycket förmånliga villkor.

Kontakta oss på info@vellingegk.se eller ring vår ordförande Lars-Åke Nilsson 070-327 53 67 för mer information.

Hemsida: www.vellingegk.se