Nyhet:

Anna Tidén blir Verksamhetschef på GAF

GAF är väldigt glada att kunna presentera Anna Tidén som ny verksamhetschef på GAF.

Anna Tidén - ny Verksamhetschef på GAF

Anna Tidén - ny Verksamhetschef på GAF

Anna kommer med en bred erfarenhet av att planera och genomföra utbildning efter att ha arbetat på GIH sedan mitten på 90-talet. Anna har varit adjunkt och lektor i idrottens metodik och även verkat som studierektor på såväl tränar-, lärar- som sportmanagementutbildningarna vid GIH. Under flera år var Anna koordinator på RF:s elitidrottscentrum på Bosön. Där var hon ansvarig för Riksidrottsförbundets elitidrottstöd till Specialidrottsförbunden samt ansvarig samordnare av de Regionala elitidrottscentrum som verkade i distrikten.

Förutom sitt arbete har Anna flera ideella uppdrag, exempelvis är hon ordförande i Idrottshögskolans golfklubb senan många år tillbaka, därav har Anna en stor inblick i golfen som både ordförande och som hängiven golfare. Anna var även Team Manager för damkronorna under åren 2004-2005 när Sverige tog VM brons.

Anna ser på tjänsten som en stor utmaning och brinner för utbildning och möten mellan människor. Möjligheten att kunna påverka och att erbjuda GAF:s medlemmar utveckling genom utbildning och nätverkande är extra rolig och viktig. Men även arbetet med att utveckla samarbetet mellan GAF och företagspartners samt att tillsammans med SGF bidra till utvecklingen av GolfSverige är betydelsefull. En annan spännande uppgift är hur GAF ska utveckla samarbetet med mer interna branschorganisationer som exempelvis PGA och SGA samt och med andra externa intressenter.

GAF kommer att arbeta med att se över alla sina utbildningar, där Anna blir en viktig kugge i hur vi ska kunna erbjuda våra medlemmar och partners det bästa sättet att kunna möta framtiden i GolfSverige. Utbildningsdagar, utbildningar, partnersamverkan och bred medlemsservice kommer fortfarande att vara en av GAF:s viktigaste uppgifter.
Anna kommer att börja sin anställning på GAF den 1 januari och vi hälsar Anna varmt välkommen till GAF