Nyheter från GAF

Distriktsträffar Augusti/September

2017-08-16 09:20

Efter sommaren har nu höstens datum börjat sätta sig. För…

Läs mer

Pressrelease 2017-08-02

2017-08-02 11:16

GAF Kanslichef Torbjörn Johansson blir ny Director of Edu…

Läs mer

GAF presenterar nya VD/Klubbchefen på Ombergs Golf Resort

2017-06-05 10:00

Det är Jon Molneklev, 31 år som tar steget från Hooks GK …

Läs mer

Nyheter från Golf.se

KRÖNIKA: Solheim Cup mer intressant än Ryder Cup

Läs mer

11 (!) slag efter hole-in-one

Läs mer

Club Manager of the Year 2012

Club Manager of the year blir en person som är en professionell ledare med stor handlingskraft vilket bidragit till klubbens och/eller svensk golf utveckling.

Kommande tävling gäller "2013" men det är vinnarens handling under 2012 som avgör. Tävlingen är årligen återkommande. Nomineringstiden startar i november varje år.

Vinnare Club Manager of the Year 2012 - Göran Tyrsing, Ringenäs

Motiveringen:

”Han representerar en klubb som för några år sedan gav sig ut på en spännande resa i en skuta som nätt och jämnt höll sig flytande. Men med en tydlig vision om hur det ska se ut på slutdestinationen och ett målinriktat arbete för att nå densamma har hela klubben genomgått en unik metamorfos och tagit sin verksamhet till en helt ny nivå. Med ledord som passion, entusiasm och målmedvetenhet har klubbchefen fungerat som en av centralgestalterna bakom förvandlingen och sett till att många viktiga etappmål bockats längs med vägen. Klubbchefen hade modet att satsa stort mitt i en brinnande lågkonjunktur och i en golfmarknad på tillbakagång. Det betalade sig för ekonomin har stabiliserats, banan utvecklas kontinuerligt och det blomstrande klubblivet har få motsvarigheter på svenska golfanläggningar. Under 2012 blev också drömmen om ett eget golfhotell verklighet när de första gästerna checkade in och fick njuta av vyerna över Sveriges mest berömda strand. ”

Club Manager of the Year 2012 är Göran Tyrsing, Ringenäs GK

Nyhet på gafsverige.se

Kandidaterna tävlingen 2012

Club Manager of the Year 2012. 5 kandidater i januari 2013. Från vänster: Fredrik Widmark, Matz Bengtsson, Patrik Skoog, Göran Tyrsing, Morgan Allard.

Club Manager of the Year 2012. 5 kandidater i januari 2013. Från vänster: Fredrik Widmark, Matz Bengtsson, Patrik Skoog, Göran Tyrsing, Morgan Allard.

Här är samtliga fem kandidater.

Läs om dem i nyheten HÄR