Nyheter från GAF

Distriktsträffar Augusti/September

2017-08-16 09:20

Efter sommaren har nu höstens datum börjat sätta sig. För…

Läs mer

Pressrelease 2017-08-02

2017-08-02 11:16

GAF Kanslichef Torbjörn Johansson blir ny Director of Edu…

Läs mer

GAF presenterar nya VD/Klubbchefen på Ombergs Golf Resort

2017-06-05 10:00

Det är Jon Molneklev, 31 år som tar steget från Hooks GK …

Läs mer

Nyheter från Golf.se

KRÖNIKA: Solheim Cup mer intressant än Ryder Cup

Läs mer

11 (!) slag efter hole-in-one

Läs mer

Partners

GAF officiella samarbetspartners 2017

Huvudpartner är Svenska Golfförbundet. Sen har vi (upp till) tio egna affärspartners. Vi hanterar även SGFs klubbnyttopartners.

Svenska Golfförbundet

GAF har ett officiellt samarbete med Svenska Golfförbundet. Samarbetet gäller såväl utbildning som kommunikation och affärsverksamhet. GAF är den professionella länken mellan SGF och klubbledning.

De av SGFs klubbnyttopartners som GAF jobbar mest med är Folksam, Ahlsell, Kontorab och MoreGolf.

Boxnet

Boxnet Butiksdatasystem är ett helt webbaserat kassasystem som du når var du vill så länge du har tillgång till Internet. Tjänst fungerar som ett abonnemang som löper per månad där du väljer vilken funktionalitet du vill ha. Inga startkostnader och support ingår alltid! Boxnet har nu tagit fram en version för golfklubbar som är integrerad mot GIT.

Läs mer på: www.boxnet.se

Caddee

Caddee är Sveriges ledande producent av golfgrafik och banguider. Varje år produceras 160 utgåvor till golfklubbar i Norden samt övriga Europa. Det svenska konceptet bygger på ett "Goodwillavtal" med klubbarna som innebär årligen uppdaterade utgåvor och gratis utdelning av banguiderna till alla medlemmar och gäster. Konceptet innebär, tack vare ett fåtal riksannonsörer, ett mycket lågt styckpris för klubben. Golfklubben kan dessutom skapa egna intäkter genom egen annonsförsäljning.

Avtalet ger också golfklubben en länkbar plats på Caddee.se, Sveriges mest besökta golfportal (efter Golf.se). I Caddee's gratisapp återfinns banguiden och där ingår även GPS och en avancerad scorekortsfunktion med rondanalys. Nytt för i år är att alla medlemmar i Caddeeanslutna klubbar får gratis Premiummedlemskap i CaddeeApp (värde 69:-).

Caddee erbjuder också ett antal kringtjänster och produkter. Pinsheetsystemet GREENMAPPER, reklambyråtjänster, skyltproduktion, mycket förmånliga scorekortspriser m m.

Specialerbjudande för GAF-anslutna klubbar: Caddee erbjuder Gratis produktionskostnad (ord pris 25.000:- exkl moms) vid tecknande av 3-årsavtal. Kontakta oss för mer information: info@caddee.se eller ring Klas Hallgren på tel 08-544 420 56.

Läs mer på: www.caddee.se

Club Car / Epton

Ett ekonomiskt fördelaktigt ägande med låga driftkostnader, lång livslängd, tyst, smidig och bekväm transport av såväl människor som last, är andra viktiga attribut. Det är säkerligen även dessa som bidragit till att ClubCar är, inte bara Sveriges, utan hela världens, mest eftertraktade och sålda elfordon.
Välkommen till Epton Trading AB

Läs mer på: www.clubcar.se

EVRY One Halmstad

EVRY One Halmstad AB (hette tidigare SYSteam Halmstad AB) är officiell hemsidesleverantör till GAF. Erbjuder klubbar hemsidor, OnTag, OnScreen, Golfterminaler, Medlemsundersökningar, GF-undersökningar.

Läs mer på: www.evryonehalmstad.se

Flex Access

Det mobila lås & styrsystem för publika & privata miljöer!

FlexyKey är en lösning som gör att man nu helt kan slippa användandet av fysiska nycklar, kort eller taggar och istället använda mobiltelefonen för att få en enkel och säker access till bl.a avsedda utrymmen, förvaringsutrymmen, uthyrningsmiljöer osv.

”Ett referensobjekt är Sundsvalls Golfklubb som har ökat sitt medlemsantal efter att man lät installera FlexyKey i deras golfhall där man vintertid kan spela och öva på svingen. Nu bokar medlemmarna enkelt tiden via kansliet och sedan öppnar med mobilen utan att behöva hämta eller lämna någon nyckel”

Läs mer på: www.flexaccess.se

GML Sport

GML Sport AB bildades 1994 och utvecklades snabbt till att bli en av landets ledande aktörer av maskinutrustning för skötsel av gröna sportytor. Under de senare åren har utvecklingen också lett oss till nya marknader såsom renovering av sportytor, drift av idrottsplatser samt uthyrning av maskiner som används inom grönytebranschen.

Vi ser med spänning fram mot nya tider där golfen och idrott  återigen får ta stor plats i samhället, i kombination med detta så kommer våra tjänster inom renovering, UE-arbeten, hyrmaskiner samt vårt helhetskoncept med driften troligtvis att få en betydande roll för många. 

Vi tror på bra arbetsförhållanden och goda relationer med våra uppdragsgivare. Kombinationen motiverad & kunnig personal tillsammans med en tydlig målbild från beställaren slutar ofta i ett mycket bra resultat både vad gäller kvalité och ekonomi.

Vill du höra mer om vad vi kan erbjuda får du gärna kontakta oss så träffas vi för ett förutsättningslöst möte och ser vart det leder eller ladda ner vårt reklamblad, Bandrift från vår hemsida.

Läs mer på: www.gmlsport.se

Indigrow

Indigrow producerar ett omfattande sortiment av specialistprodukter för professionell sportturf, lantbruk, trädgård och landskapsmiljöer. Indigrow har möjlighet att utforma, utveckla och tillverka specialgödning för makro, sekundära och mikronäringsprodukter.

Indigrow har över 50 års erfarenhet av gödningsmedel, vätmedel och specialprodukter för alla sektorer inom grönyteskötsel. Nuvarande produktsortiment har utvecklats och förbättrats över tiden för att passa dagens höga miljö och växtkrav på intensivt skötta grönytor.

Läs mer på se.indigrow.com/indigrow-amenity

KSAB Golf Equipment AB

KSAB Golf har tillverkat och levererat utrustning för golfbanor, ranger och hallar sedan 1983. Under dessa år har vi utvecklat ett antal egna patent på produkter som vi idag säljer världen över, såsom exempelvis Guldkrattan, gödningsspridare och snabbkoppling till golfflaggstänger. Sedan snart tio år lägger vi dessutom konstgräs för både golf, tennis, fotboll, offentlig miljö mm.

Vår hemmamarknad täcker in hela Sverige samt Danmark men vi har återförsäljare i hela Europa, USA samt lite överallt i världen. Vår verkstad, lager och huvudkontor ligger i Västerås.

Läs mer på www.ksabgolf.se

RainBird

For over 80 years, Rain Bird has been dedicated to using water responsibly. We call it The Intelligent Use of Water™ and it’s the thinking behind our full selection of water-saving tools, training, services and products.

Because of these solutions dedicated to Golf, Rain Bird is better positioned than any other to help you efficiently source, design, schedule, apply and maintain the world’s most precious resource.
 

Folksam / Provins Insurance

Folksam är sedan 2006 Svenska Golfförbundets försäkringsgivare och har tillsammans med Provins Insurance utvecklat – Svensk Golfbaneförsäkring – som är skapad utifrån klubbarnas verksamhet och vardag. Förutom en omfattande egendomsförsäkring innehåller den många fördelar, exempelvis en olycksfallsförsäkring för de som arbetar ideellt för klubben. Vi tycker inte att du ensam ska behöva sätta dig in i villkor och omfattningar, det hjälper vi gärna till med, så att får bra information om din försäkring. 

Vi ser att när en golfanläggning drabbas av en exempelvis vattenskada medför det – förutom allt extra arbete och obehag – stora kostnader för klubben. Därför lanserar vi 2014 Check4Check. Målet är att tillsammans med klubbarna minska skadekostnaderna vid vattenskador och detta ska nås genom egenkontroller, information och utbildning. Bland annat kommer golfklubben att göra en kontroll med hjälp av en särskilt framtagen checklista och om klubben uppfyller vissa kriterier kan de få en självriskcheck. 

Samarbetet med GAF har dessutom utvecklats genom att omfatta en egen Sjukvårdsförsäkring som finns på www.gafsverige.se/sjuk samt huvudsponsorskapet för Club Manager of the Year (klicka här för att läsa om det) 

Vill ni veta mer om Svensk Golfanläggning, Check4Check eller er Sjukförsäkring kontakta: Lasse Engström, 070-597 98 99, lasse.engström@provinsinsurance.se

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Fortnox är integrerad till GIT och används redan på ett antal golfklubbar runt om i Sverige.

Läs mer om produkten på www.fortnox.se

MoreGolf

Erbjudande till medlemmarna i klubben – delbetala klubbens årsavgift med MoreGolf

SGF har tagit fram ett kostnadsfritt material för klubben med ansökningsblankett för delbetalning av årsavgiften.
Vill din klubb beställa materialet kontakta joakim.graan@entercard.com på Entercard.
För mer information se mejlutskicket som skickades till klubben den 20 oktober 2016.
(mailutskicket gick till: klubbens info-adress, klubbchef, ekonomiansvarig och ordf).

GAF-medlemmar, 2 per golfklubb, kan ansöka om MoreGolf-kort utan årsavgift.
OBS! Ansökan för GAF medlemmar ska skickas via post till Anneli Engardt på Svenska Golfförbundet.
Adress för ansökan: SGF, Anneli Engardt, Box 11016, 100 61 STOCKHOLM
Frågor besvaras av: anneli.engardt@golf.se
Ansökan för GAF medlemmar hittar du på denna länk. Klicka här.

Läs mer på: www.golf.se/moregolf och moregolf.golf.se/ansok-nu