Nyheter från GAF

Distriktsträffar Augusti/September

2017-08-16 09:20

Efter sommaren har nu höstens datum börjat sätta sig. För…

Läs mer

Pressrelease 2017-08-02

2017-08-02 11:16

GAF Kanslichef Torbjörn Johansson blir ny Director of Edu…

Läs mer

GAF presenterar nya VD/Klubbchefen på Ombergs Golf Resort

2017-06-05 10:00

Det är Jon Molneklev, 31 år som tar steget från Hooks GK …

Läs mer

Nyheter från Golf.se

KRÖNIKA: Solheim Cup mer intressant än Ryder Cup

Läs mer

11 (!) slag efter hole-in-one

Läs mer

Utbildning

En av grundstenarna inom GAF är utbildning. Vi försöker använda den fantastiska medlemskompetensen som vi har i utbildningar samt kompletterar med utbildningspartners som är specialister i det de gör.

Utbildningsstege

Vår egen utbildningsstratt har en utbildning som är grund/introduktion inom golfklubbsadministration som fokuserar på Service och GIT. En fortsättning där är Högre Utbildning inom Administration. Där utvecklas GIT-kunskaperna men också fler delar inom golfen med företagsekonomi och revenue management. Denna högre utbildning går årligen/varannat år med start på hösten.

Vi jobbar nu också med genomförandet av klubbchefsutbildningen tillsammans med PGA och IHM Business School med stöd av SGF. För att betona hur viktigt det är för svensk golf.

Sen finns det internationella steg - kallade MDP - som slutar med (eller sen är det fortbildning som gäller) med att man kan bli CCM = Certified Club Manager.

Andra utbildningar

Utöver dessa grundsteg anordnar vi också specialist utbildningar. Exempel på detta kan vara GIT-Excel, GIT 3 dagars, Ledarskapskurser eller annat.

Är du intresserad av att anordna eller gå kurser, hör av dig till kansliet på kansli@gafsverige.se eller ring 08-6221506.

De finns här i under respektive kategori (under scroll-down menyn utbildning)

Mötesplatser

Förutom rena utbildningar anordnar vi också mötesplatser. Regionala som nationella - och kan rekommendera internationella. Under höstarna anordnar vi vartannat år ett internationellt seminarium med föreläsare från utlandet. I februari varje år genomförs World Conference i USA med 1500-2500 klubbchefer från hela världen. Vi har också två ERFA-träffar, en under våren och en under hösten.

Regionala mötesplatser hittar du under DISTRIKT.

Alla andra utbildningar hittar du i rullgardinen i huvudmenyn ovan.