Anmälan ForeQ! nätverksträff 20 april 2021

Anmälan ForeQ! nätverksträff 20 april 2021

OJ, VAD HÄNDE! - VAD GÖR JAG NU?

Du möter en person som utövar kommunikativ ”makt” och beter sig respektlöst. Du känner dig lite obehagligt nedvärderad och ”ställd mot väggen”. Du arbetar professionellt med både utveckling, strategier och service. - OJ, VAD HÄNDE! – HUR AGERAR JAG NU?

Den 20 april samlas vi till en workshop där vi får tillfälle att dela med oss, reflektera över och resonera kring vad det erbjuds för möjligheter att bemöta olika former av beteenden. Kanske även analysera och förstå vad som kan ligga bakom – så man i förväg har en handlingsberedskap och några olika alternativ på respons.

Till vår hjälp har vi Catharina Wöhlecke Haglund en konsult och coach som har många års erfarenhet i att träna människor i kommunikation och beteendefrågor av alla möjliga slag. Du kommer att få både verktyg, teori och samtal med ambition att ge styrka, inspiration och kraft att möta och bemöta just de personer som gör det utmanande i din yrkesroll på golfklubben/golfanläggningen.

I anmälan ber vi dig att berätta om något eller några exempel som du råkat ut för, eller någon i din närhet. Då har vi några exempel som är både realistiska och igenkännande. Tänk gärna på sådant som händer relativt ofta eller regelbundet men mer sällan och inte bara de mest extrema sakerna som kanske händer en gång i ditt liv.

Välkomna till en spännande, meningsfull och användbar workshop.
GAF: Anna, Eleonore, Maria och John

Datum, tid, plats och kostnad
Tisdag 20/4 13.00 - ca 16.30 via Teams eller Zoom.
Kostnad 350: - Faktureras i samband med anmälan.
Sista anmälningsdag: 15 april.

Plats

Gör din anmälan här!