Golfens dag 2019:
Sverige

Golfens dag 2019

Svensk golfsports största organisationer lanserade 2017 konceptet Golfens dag som hade premiär 20 maj 2017. Året efter den 26 maj 2018. I år är datumet 25 maj 2019.

Det huvudsakliga målet är att nå nya spelare och tillvarata det stora intresse som finns kring golfen i Sverige.

 

Datum för Golfens dag

20 maj 2017
26 maj 2018
25 maj 2019

Läs mer på sidan www.golf.se/for-spelaren/golfens-dag

Genom satsningen på en nationell samlingsdag kan fler människor få en positiv kontakt med golf på landets klubbar och anläggningar. Golfens dag drivs nationellt av Svenska Golfförbundet tillsammans med Golfsveriges största organisationer och arrangeras ute på landets golfklubbar och golfanläggningar. Tillsammans kan vi ta tillvara det stora intresset i Sverige, marknadsföra hela golfindustrin och öka synligheten kring de fördelar golf har när det gäller friskvård, miljö och samhällsekonomi.

Golfens dag är ett långsiktigt projekt där datum för kommande tre år redan är satta. Varje år kommer ett gemensamt tema utgöra ramen för Golfens dag. 2017 är temat "Dubbelt upp". Redan nu är det viktigt för klubbar och anläggningar att reservera datumen i sina aktivitetskalendrar. För klubbar som redan anmält sig finns marknadsmaterial att ladda ned här.

Mer information på Golf.se
Att arrangera: www.golf.se/for-klubben/idrottsutveckling/arrangera-golfensdag
Senaste nytt: www.golf.se/for-klubben/idrottsutveckling/arrangera-golfensdag/senaste-nytt-om-golfens-dag

Golfens dag i Danmark
http://www.danskgolfunion.dk
https://www.skyfish.com/p/danskgolfunion/golfensdag