Jobb:

Ingarö Golfklubb

Klubbchef/VD till Ingarö Golfklubb och Ingarö Golf AB

Tjänst:
Klubbchef/VD
Anläggning:
Ingarö Golfklubb
Företag | klubb:
Ingarö Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
30 september 2021 (Mindre än en vecka kvar.)
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare
Lön:
Enl. överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Klubbchef/VD till Ingarö Golfklubb och Ingarö Golf AB

Vill du bli vår nya Klubbchef/Vd och tillsammans med oss ta nästa steg för att vidareutveckla Ingarö Golfklubb?

Ingarö Golfklubb erbjuder spel på två 18-håls banor med skiftande karaktär som är belägna i Stockholms skärgård, ca 30 minuter från Stockholms centrum. Genom åren har klubben varit värd för många tävlingar på Svenska Golftouren.

Banorna och tillhörande byggnader är belägna på klubbens egenägda mark. Den löpande driften liksom vidareutveckling av marken sker genom dotterbolaget Ingarö Golf AB. Golfshop och proverksamhet samt restaurang drivs av egna entreprenörer.

Ingarö Golfklubb har idag cirka 2200 medlemmar och befinner sig i en positiv trend med fokus inställt på att ta nästa steg för att utvecklas till en än mer attraktiv golfanläggning för våra medlemmar, sponsorer och gäster.

Vi är en klubb med en välkomnande stämning. Vår värdegrund är gemenskap, engagemang och kvalitet och det ska genomsyra allt arbete i klubben. Styrelsen och den operationella ledningen har tagit fram en vision, värdegrund och övergripande mål som ska leda till att Ingarö Golfklubb även i framtiden blir en klubb att räkna med. Vi söker dig som utifrån detta är beredd att i rollen som Klubbchef/Vd ta ett helhetsansvar gällande klubbens verksamhet, ekonomi och personal.

Genom ditt samarbete med personal, medlemmar, styrelse, sponsorer och övriga intressenter verkar du för en fortsatt positiv utveckling av verksamheten och varumärket. I rollen som Klubbchef/Vd är du ytterst ansvarig och ska säkerställa att klubbens strategi verkställs. Rapportering sker direkt till styrelsen.

Vi tror att du är en positiv och driven person med goda kunskaper om hur man driver en verksamhet med golfen i centrum. Du har också god analytisk förmåga, förmåga att kunna prioritera vilka aktiviteter som är viktigast för stunden och kunna arbeta på ett strukturerat sätt. Du är en kommunikativ person som vinner andras förtroende, är tydlig och rak och samtidigt lyhörd. Du bör även ha kunskap i hur har man utvecklar relationer och sluter avtal med sponsorer, företag och myndigheter. Förutom ovanstående värdesätts om du har arbetat i föreningsliv/medlemsdrivna organisationer och har ett genuint intresse för golf och idrottsverksamhet.

Tjänsten är en heltidsanställning. Vi tillämpar provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Beroende på säsongsmässig variation i arbetsbelastning kommer tjänsten omfattas av konceptet ”årsarbetstid”.

Låter det här som ett spännande uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka ett personligt brev och ditt CV till styrelseordförande Bo Emanuelsson eller styrelsens sekreterare Elisabeth Ankarcrona på rekrytering@igk.se senast den 30 september 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

// Styrelsen Ingarö Golfklubb