Jobb:

Åkersberga Golfklubb

VD/klubbchef till Åkersberga Golfklubb

Tjänst:
VD/klubbchef
Anläggning:
Åkersberga Golfklubb
Företag | klubb:
Åkersberga Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
16 juni 2022 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

VD/klubbchef till Åkersberga Golfklubb

Åkersberga GK ligger naturskönt några mil norr om Stockholm. Vi kallar oss Sveriges trivsammaste golfklubb då både medlemmar och gäster ofta betonar trivseln och den goda stämningen vi har hos oss.

Verksamheten har utvecklats framgångsrikt under de senaste åren och medlemsantalet och omsättningen har mer än fördubblats. Vi investerar löpande i förbättringar av banan och anläggningen och har de senaste åren bl a byggt om alla bunkrar och de flesta tees samt invigt en padel-bana. Vi har nu kö till att bli spelrättsmedlem vilket gör att vi prioriterar åtgärder för medlemmar och gäster mer än nyrekrytering.

Vi vänder oss till golfspelare i alla åldrar och satsar särskilt på våra juniorer. Efter att ha medverkat i SGFs program Vision 50/50 arbetar vi fortsättningsvis aktivt med jämställdhet och för att få fler kvinnor att spela och leva golf.

Fokus för vår blivande klubbchef kommer vara att ha det övergripande ansvaret för den operativa verksamheten inom ramen för de mål och planer som arbetas fram tillsammans med styrelsen.

Vi söker dig som tillsammans med övriga goda krafter inom klubben kan nå resultat.

Affärsmässighet, lust att leda och intresse för service är några viktiga egenskaper hos dig. Du har erfarenhet från ledande befattning med ekonomi- och personalansvar. Det är meriterande om du har arbetat på en golfanläggning tidigare.

Välkommen med din ansökan senast 16 juni till undertecknad via mail chrfri@me.com. Du når mig även på mobil 0705 490 479.

Bästa hälsningar

Christopher Friis Ordf Åkersberga Golf AB