Jobb:

Alvesta golfklubb

Alvesta golfklubb söker klubbchef

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Alvesta golfklubb
Företag | klubb:
Alvesta golfklubb
Tillträde:
Enligt ök/1 augusti
Sista ansökan:
Löpande/10 maj 2019
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

”Trivsamma klubben – för alla” – Alvesta golfklubb söker

KLUBBCHEF

Vi har en god utveckling i klubben med medlemstillväxt, arbete med Golfförbundets utvecklingsprogram Vision 50/50 och en växande juniorverksamhet. 

Vi har duktiga och engagerade medarbetare och klubben har ett stort engagemang bland medlemmarna, där många bidrar med praktiskt arbete för klubben. Vi är duktiga på att använda våra resurser smart så att vi kan hålla banan fin och servicen bra för våra ca 750 medlemmar och för våra gäster.

Vi söker nu klubbchef som ”kan golf”. Viktiga uppgifter är att organisera och i viss mån genomföra utbildning och träning för medlemmar. Andra viktiga uppgifter är att fortsätta arbetet med Vision 50/50 där fokus är att fler kvinnor skall komma in i golfen och som innebär en utveckling av klubben både vad gäller organisation och verksamhet. Klubbchefen är operativt ansvarig för budget och ekonomi i klubben. Viss del av administration ligger på klubbchefen och beroende på intresse och kunskaper kan uppgifterna anpassas till vår nya klubbchef.

Vi önskar att vår nya klubbchef är en erfaren tränare som har byggt på med klubbchefsutbildning eller tränare som vill utvecklas och är beredd att lära sig uppgifterna som klubbchef.

Som person är du kommunikativ och bra på att skapa relationer och samarbete. Om du kan GIT, har ekonomiska kunskaper och är duktig på information och marknadsföring är det bra, men viktigast är att du förstår arbetet på en golfklubb och har förmåga att få saker att hända genom andra.

Eftersom vår klubbchef går vidare till större uppgifter 1 augusti, önskar vi att du kan tillträda då.

Ring gärna och prata med vår ordförande, Roland Persson, tel  070-5694700
Du hittar mycket information om oss på www.alvestagolf.se

Vi arbetar med rekryteringen löpande och vill ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 maj till Roland Persson, Källebrovägen 1, 355 73 GEMLA eller mail till ordforande@alvestagolf.se.