Jobb:

Ängelholms Golfklubb

Ängelholms GK söker klubbledare & utvecklare

Tjänst:
klubbledare & utvecklare
Anläggning:
Ängelholms Golfklubb
Företag | klubb:
Ängelholms Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande

Beskrivning av tjänsten

Klubbledare & utvecklare

Ängelholms Golfklubb grundades under 70-talet, byggdes under 80-talet och för 35 år sedan slogs första slaget på vår bana som enligt oss och många andra har #NordvästaSkånesBästaLayout. Denna charmiga 40 åring letar nu efter nästa generationens klubbledare och utvecklare för att fortsätta visionen och resan framåt att bli ”Skånes Golfpärla”.

Vem du är:

Det som vi lägger vikt på är att du kommer med en gedigen bakgrund och nätverk i golfbranschen, har affärs- och marknadstänk samt att du brinner för golf. Vi ser att du vill utveckla dig själv och andra, kan leda människor genom förändringar samt är orädd för nya idéer. Du kommer att leda flera spännande projekt framöver och därför har en hög planeringsförmåga och är strukturerad i ditt dagliga arbete, särskilt kring de viktiga ekonomiska delarna som du ska ansvara för. Du är relationsbyggande och är ansiktet utåt mot våra medlemmar, gäster och partners. Har du dessutom gått SGF Golfklubbchefsutbildning anser vi att du är väl rustad att tillsammans med vår unga styrelse driva Ängelholms Golfklubbs strategi framåt och med framgång.

Vilka vi är:

Golf för oss är inte bara ett spel utan ett livstil. Våra anställda och ideella krafter andas och drömmer om golf och vår golfbana. Service och bemötande är A och O och under senaste åren har vår klubb växt under tider när andra har stagnerat. Vi satsar på att vidareutveckla banan med kvalité och kompetens som ledord. Med golfspelet i centrum är vi dessutom det enda Balance Golf Center i Skåne där vi vill utveckla golfare av alla ålder utifrån deras egna förutsättningar och vår svingstudio är en av de bäst utrustade i hela landet. Golfare som vill känna sig hemma och omhandertagna ska komma till oss!

Vill du vara med och leda vår spännande resa in i nästa decenium ska du skicka din ansökan snarast till vår ordförande Helen Platt per mail nelehplatt@gmail.com

Tillträde enligt överenskommelse. Vänta inte med din ansökan - vi kommer att arbeta med löpande urval.

Har du frågor kring rollen eller ansökningsprocessen kan du ringa Helen på tel 0768 286 277. Titta in på vår hemsida: www.angelholmsgk.se och besök oss gärna.