Jobb:

Mölle Golfklubb

Är du Mölle Golfklubbs nya klubbchef?

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Mölle Golfklubb
Företag | klubb:
Mölle Golfklubb
Tillträde:
Enl. överenskommelse
Sista ansökan:
15 oktober 2021
Varaktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enl. överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Är du Mölle Golfklubbs nya klubbchef?

Anrika Mölle GK, beläget i naturreservatet på Kullaberg, söker nu en ny klubbchef som ska leda och driva klubben under en tid av förändring för att förädla vårt unika erbjudande som härlig medlemsklubb och sagolik greenfee destination.

Som klubbchef hos oss tar du ett totalansvar för verksamheten inom ramen för styrelsens beslut, verksamhetsplan, riktlinjer, budget och delegering. Ditt jobb innefattar också övergripande personalansvar för all anställd personal.

I rollen som klubbchef behöver du vara beredd på att arbetsinsatsen varierar med säsong och för dig är det självklart att vara närvarande i verksamheten när det krävs. Speciellt under den intensiva perioden juni till och med augusti ställs det stora krav på närvaro för att mötet med våra medlemmar och gäster skall uppfattas som personligt och professionellt med högsta servicegrad från dig och ditt team.

Du jobbar nära med både styrelse och vår nyrekryterade Banchef Jonny Karlsson liksom nuvarande klubbchef Sofia Wirström som efter ditt tillträde påbörjar tjänsten som Kanslichef.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Du är en ambitiös person och trygg ledare som förmedlar förtroende till såväl våra medlemmar och gäster som våra medarbetare, samtidigt som du kan ta snabba beslut när en oväntad situation uppkommer och själv hoppa in och lösa den om så krävs. Du är en serviceinriktad person som tänker kommersiellt, och de människor du möter och samarbetar med känner sig sedda och uppskattade. Teamwork och samarbete med medarbetare, sponsorer och styrelse är viktigt för dig och du inser ansvaret för, och vikten av, god administration, ekonomisk styrning och (åter)rapportering.

Du är stark nog att vidareutveckla vår klubbkultur i linje med huvudpunkterna i vår  masterplan, inklusive att personifiera kulturen och få med medlemmarna på det tänk, den riktning och eventuella förändringarna som genomförandet av planen innebär. För att trivas i rollen gillar du att jobba på ett förtroendeingivande och strukturerat arbetssätt med förändring och utveckling samtidigt som du är lösningsorienterad och smidig med klubbens vision, värdegrund, kundlöften och kultur för ögonen.

Du är en god kommunikatör i både tal och skrift och gillar att ständigt sprida vårt budskap i alla dess former – sociala medier, hemsida och andra kanaler. Du har erfarenhet av både personalansvar och verksamhetsutveckling och -förädling.

Det är också viktigt att du spelar och ”kan golf” – och eftersom en stor del av arbetet initialt innebär att driva en golfklubb i förändring är det meriterande att du tidigare arbetat som golfklubbs vd och/eller klubbchef.

Kontaktuppgifter

Låter detta intressant? Då vill vi gärna höra från dig med din ansökan som ska inkludera både din meritförteckning och ett personligt brev. Mejla ansökan till vår ordförande Lena Wittbjer på ordforande@mollegk.se. Vi vill höra från dig senast 15 oktober 2021.

Mölle Golfklubb etablerades 1943 och invigdes den 6 juli 1945 av dåvarande kronprins, sedermera kung, Gustav VI Adolf.

Idag har klubben drygt 800 medlemmar och cirka 10.000 gäster som spelar på vår sagolika bana varje år. En bana som vi, bl a tack vare det unika läget i naturreservatet på Kullaberg och den hänförande havsutsikten från i princip alla hål, marknadsför som Sveriges Vackraste Golf. Vi har mycket att vara glada och stolta över, bland annat att Annika Sörenstam är hedersmedlem hos oss.

Mölle GK är en ideell förening som ägs och drivs av klubbens medlemmar. Klubben äger och driver Kullamannen AB, ett bolag som i sin tur äger och driver klubbens fastigheter. I vårt vackra Q-märkta klubbhus i engelsk tudorstil, inryms förutom vårt klubbrum också Hotell Kullagården med 16 hotellrum och 2 konferensrum, samt Kullagårdens Wärdshus vilka drivs av entreprenörer utanför klubben i bolaget Kullahill AB. Kullahill AB betalar hyra till klubben för nyttjanderätten till dessa fastigheter.

Årsmötet är vårt högsta beslutande organ. Årsmötet väljer en styrelse som styr verksamheten genom klubbchefen som tillsammans med övriga medarbetare ansvarar för den dagliga driften.

Verksamheten bygger till stor del på ideella krafter som engagerar sig i kommittéer och andra arbetsgrupper. När vi jobbar tillsammans blir vår kraft så mycket större, och tillsammans gör vi Mölle GK ännu bättre.

Välkommen till oss!