Jobb:

Arboga Golfklubb

Klubbchef till Arboga Golfklubb

Tjänst:
Klubbchef
Anläggning:
Arboga Golfklubb
Företag | klubb:
Arboga Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
11 augusti 2019 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

KLUBBCHEF TILL ARBOGA GOLFKLUBB

Är du en person som kan kombinera kultur och tradition med framtidens utmaningar?

Då är du rätt person för den nyinrättade befattningen som klubbchef för Arboga GK.

Som ansvarig i den befintliga verksamheten och tillsammans med styrelse, greenkeeper och vår PRO och övriga medarbetare bygger vi framtiden. Räkna med en spännande resa.

Klubben har en utmärkt 18-hålsbana kompletterad med en korthålsbana. Det finns en ny golfhall för golf året runt. Arboga GK har även inlett samarbete med andra klubbar som en del av vägen in i framtiden. Vi vill utveckla vår idé om golf vilket innefattar paragolfverksamhet och juniorgolf och inte minst damgolf. Vi vill ta hand om alla medlemmar, antalet växer sakta, samt gäster så att dessa trivs och blir fler. Klubben har även satsat på att ge ett mindre klimatavtryck genom att uppföra en solcellsanläggning.
Det är ett koncept som går att utveckla vidare.

Ovanstående är några av våra tankar om framtiden. Men förhoppningen är att du ser ytterligare möjligheter och har egna idéer om hur vår ideella förening skall utvecklas och möta framtiden.

Vilka egenskaper krävs av dig för denna befattning? Vad tycker du? Vi tror att du måste vara positiv, serviceinriktad och kommunikativ. Vi tror att du måste ha ledaregenskaper och att du är målmedveten. Insikter i marknadsföring och ekonomi är nödvändiga. Är du golfspelare är det en merit.
Den personliga lämpligheten är som alltid mycket viktig. Erfarenhet av liknande arbete, rätt bakgrund och förståelse för hur man verkar i en ideell förening väger tungt.

För mer information kontaktar du vår ordförande Kjell Bärtzner på tel 073 920 16 73 eller mail: bartzner@telia.com. Titta in på vår hemsida: www.arbogagk.se och besök oss gärna.

Lön och tillträde enligt överenskommelse. Vi vill gärna ha din ansökan senast 2019-08-11. Intervjuer kan ske löpande under hela rekryteringsperioden. Maila ansökan till Kjell Bärtzner enligt mailadressen ovan.