Jobb:

Ängelholms Golfklubb

Banchef till Ängelholms Golfklubb

Tjänst:
Banchef
Anläggning:
Ängelholms Golfklubb
Företag | klubb:
Ängelholms Golfklubb
Tillträde:
Senast 1 april 2021
Sista ansökan:
15 december 2020
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Banchef till Ängelholms Golfklubb

Känsla för grönt?

Ängelholms golfklubb söker nu dig som med kunskap och passion vill få gräset att växa, fairways gröna, greenerna jämnt snabba, bunkersanden slät och mjuk samt dammarna vackra som en tavla. Utöver ovan behöver du vara en arbetsledare som har vad som krävs för att få gruppen att dra åt samma håll. Vi vill ha dig tydlig som en general och ödmjuk som en präst. Att sortera bland 100 talet prioriteringar dagligen och stå emot åsikter tillhör vardagen för yrkesrollen vi söker. Har du läst hela vägen hit förstår du säkert att vi söker en…

Banchef till Ängelholms golfklubb

Du som passar in i rollen vet i mångt och mycket mer vad som krävs än vi som ska anställa dig. Vi anar dock att du behöver vara utbildad greenkeeper med flerårig erfarenhet av yrket. Kanske väger erfarenheten tyngre än utbildningen.

Vi tycker det vore toppen om du kommer till oss med förkunskaper om dränering, bevattning och skadebekämpning. Det du inte kan förväntar vi oss att du med nyfikenhet och glädje tar reda på.

Vi anar också att du har kunskap att föra fram de maskiner som finns på en golfbana, givetvis plus om det finns dokumentation på detta. Vi tror vidare att du redan haft kontakter med de myndigheter som från tid till annan styr vad som kan eller inte kan göras på en golfbana samt viss datorvana. Vi skulle sätta stort värde av att du besitter bra ledaregenskaper och att du är lätt att samarbeta med. Förmågan och viljan att delta i skapandet av en oförglömlig golfupplevelse är en förutsättning.

Vill du styra och ställa med växtligheten och personalen på Ängelholms golfklubb och tror du har vad som krävs. Då ser vi gärna att du utan att dröja tar dig tiden att skicka till ansökan till klubbchef@angelholmsgk.se. Märk ansökan ”Banchef”. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till vikarierande klubbchefen Micke Rydell på nummer 0703-151418.
Din ansökan vill vi ha innan den 15 december, tillträde för tjänsten sker senast 1/4/2021.

Ängelholms golfklubb är känd för sin vackra layout. Belägen öster om Ängelholm i det stadigt växande samhället Munka Ljungby. Vi har 18 hål, övningsområde samt en snart elbelyst Driving Range. Banan har legat på plats här sedan 80-talet och är att beteckna som en skogsbana där devisen ”varje hål är ett eget rum” passar väl in. VI besöks årligen av 1000-tals golfspelare som vet att uppskatta en god golf och naturupplevelse.

Läs mer om tjänsten och anläggningen på Ängelholm GKs hemsida här >>>