Jobb:

Bedinge Golfklubb

Bedinge GK söker Administratör/Ekonomiassistent på 75 procent

Tjänst:
Administratör 75%
Anläggning:
Bedinge Golfklubb
Företag | klubb:
Bedinge GK AB
Tillträde:
Snarast
Sista ansökan:
30 november 2022
Lön:
Enligt överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Bedinge GK söker Administratör/Ekonomiassistent på 75%

Bedinge Golfklubb är Sveriges sydligaste golfbana. Det är en vacker öppen 18-håls parkbana belägen på sandjord, vilket innebär att vi normalt spelar med ordinarie greener året runt. Under säsongen 2021 påbörjades ett arbete med SGF s program Vision 50/50 för att skapa en inkluderad golfklubb för alla. Bedinge GK har eget boende som står klart hösten 2022 med 10 dubbelrum direkt i anslutning till nuvarande klubbhus. Anläggningen har även restaurang, golfshop, träningsområde, drivingrange, padelbanor och svingstudio.

Vi söker nu en serviceminded administratör/ ekonomiassistent på Bedinge Golfklubb. Vi ser gärna att sökanden har kunskaper i golf, besitter en hög social kompetens, är flexibel och älskar att ha kontakt med människor.

Du kommer att ha ansvaret för det dagliga ekonomiarbetet såsom bokföring, kund/ leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, avstämningar mm. Du kommer jobba mycket med administrativa uppgifter och ge service till klubbens kommittéer, medlemmar och gäster och du kommer även vara ett av våra ansikten utåt i vår reception/shop. Du kommer arbeta nära vår Klubbchef som du också rapporterar till.

Vi söker en socialt engagerad och strukturerad person som har en god förmåga att planera, men som samtidigt är flexibel och innovativ då vi gärna ser att tjänsten ständigt utvecklas. Erfarenheter från tidigare likvärdiga uppdrag, god IT kunskap, Office programmen, FortNox, social media, kassahantering och golfens IT system (GIT) är meriterande.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd och kan även omfatta helger. Anställningen omfattas av kollektivavtal med Gröna Arbetsgivare.

Låter det intressant? Då är du välkommen att mejla in din ansökan med personligt brev och C.V till klubbchefen Per Kestola klubbchef@bedingegk.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta vår klubbchef Per Kestola på 0703-163200