Jobb:

Bokskogens Golfklubb

Reception- Kansli (Heltid Säsong) till Bokskogens GK

Tjänst:
Reception- Kansli
Anläggning:
Bokskogens Golfklubb
Företag | klubb:
Bokskogens Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
29 februari 2020 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Heltid, Säsong
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Bokskogens golfklubb erbjuder spel på två av regionens bästa golfbanor. Organisationen består av ett aktiebolag som sköter driften av golfanläggningen och själva klubben som bedriver den idrottsliga verksamheten. Omsättningen uppgår till 18 Miljoner SEK och antalet medlemmar är 1850 st. Klubben sysselsätter 9 helårsanställda och 12 säsongsanställda och verksamheten präglas av entusiasm och glädje över att till medlemmar och besökare få erbjuda vidunderligt naturskön miljö som ramverk till de 49 000 golfrundor som spelar här årligen! Vi söker nu en ny medarbetare till vår reception

Reception- Kansli (Heltid Säsong)

Du blir en del av ett positivt team som har en av Sveriges vackraste arbetsplatser. Dina arbetsuppgifter blir löpande receptions- och medlems service. Du är en central person på klubben, klubbens ansikte utåt och det första medlemmar och gäster möter. Bokskogens GK är känd för sitt trevliga bemötande och varma mottagande för alla.

Nedanstående erfarenheter och kunskaper ses som meriterande:

  • Erfarenhet från liknande utåtriktat arbete, helst från golfklubb men även erfarenhet från hotell, konferens eller liknande kan vara intressant.
  • Medlemsservice
  • Helst erfarenhet av Golfens IT-system, men även andra typer av bokningssystem och IT relaterad administration kan vara relevant.
  • Engelska på god nivå i tal och skrift, gärna förståelse av Danska

Bokskogen har ett av Golfsveriges största och mest aktiva företagsnätverk som kräver viss assistens och även tävlingsverksamheten kräver en insats. Vi tror att rätt person har ett eget golfintresse och har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter minst några år.
Rätt person trivs i en rörlig miljö, är en ”fixare” som tänker utanför boxen och är öppen för att rycka in och hjälpa till där det behövs. Arbetet är på heltid under golfsäsongen april- oktober och under perioden kommer du att arbeta varannan och var tredje helg.

Vi söker en öppen och kommunikativ person som har en naturlig och självklar inställning till service och som vill bli Bokskogens nya ansikte utåt!

Vi erbjuder ett arbete i ett trevligt team med många kontaktytor och med stor arbetsglädje. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår klubbchef Thomas Ahlberg 040-40 69 20 eller 070- 576 02 15. Varmt välkommen med din ansökan med CV senast den 29 februari till thomas.ahlberg@bokskogen.com

Välkommen i teamet!