Jobb:

Botkyrka Golfklubb

Botkyrka Golfklubb söker krögare

Tjänst:
Krögare
Anläggning:
Botkyrka Golfklubb
Företag | klubb:
Entreprenör
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast

Beskrivning av tjänsten

Botkyrka Golfklubb söker Krögare/Entreprenör

Botkyrka Golfklubb söker ny krögare inför säsongsstarten 2023. Golfklubben har en välkänt mycket bra och vacker 18-hålsbana belägen i ett naturskönt område i Grödinge i Botkyrka kommun. Med bil ca 5 minuter från Tumba centrum. Klubben har idag ca 1.900 medlemmar och besöks årligen av mer än 4000 gästspelare.

Vi har ett mycket trivsamt klubbhusområde med en innergård, restaurang, klubbens kansli, shop och omklädningsrum. Restaurangbyggnaden är nyligen ny- och ombyggda med kök, matsal, möteslokaler och en gårdsyta för utomhusservering. Restaurangens kök, kyl- och frysrum, förråd mm liksom matsalen och möteslokalerna är modernt inredda och invigdes 2020. Även vår utomhusservering som vid behov till hälften kan täckas med tak/jalusi och vår kiosk är nyrenoverade.

Matsalen är anpassad för max 100 personer. Möteslokalerna på övervåningen är lämpliga för 20-24 respektive 12-16 personer. Byggnaden förfogar över en hiss för rullstolsbundna gäster till övervåningen.

Botkyrka Golfklubb är en mycket välskött klubb med en välkomnande atmosfär. Vi har möjlighet att erbjuda kommande krögare bra villkor och är positiva till att teckna ett flerårigt samarbetsavtal med vår kommande krögare.

Välkommen med en presentation av dig och din verksamhet till dennis@botkyrkagk.se

För mer information kontakta vår klubbchef Dennis Edlund via mejl eller på 070-491 28 14.

Urval sker löpande