Jobb:

Bråvikens Golfklubb

Bråvikens Golfklubb

Tjänst:
Marknadsassistent
Anläggning:
Bråvikens Golfklubb
Företag | klubb:
Bråviken Golf Drift AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
17 mars 2023 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Tillsvidare/Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Bråvikens Golfklubb ligger vid Bråvikens södra strand, 10 minuters bilväg från Norrköpings centrum. Klubben grundades 1992 och har 27-hål fördelat på tre likvärdiga 9-hålsslingor med växlande karaktär från herrgårdens parkinfluenser, seaside och en spännande hedbana. Klubben har över 3 000 medlemmar varav 400 juniorer och mer än 60 000 rundor per år. Läs mer på www.bragk.se.

Vi förstärker nu vårt team för framtiden och söker därför en

Marknadsassistent

Vi behöver någon som tillsammans med vår klubbchef, banchef, idrottsansvarig och det övriga teamet kommer att hålla ihop de administrativa rutinerna på kansli, reception och shop. Rollen är bred och innehåller allt från marknadsrelaterade uppgifter som kontakter med sponsorer, extern och intern kommunikation via vår hemsida till att hantera förekommande arbeten i reception, shop och kansli.
Övriga arbetsuppgifter är t ex;

  • Ansvar för kiosken med beställningar, inventering, kassa och schemaläggning
  • Uppdatera hemsidan, hantera sociala medier och sammanställa klubbens månadsbrev
  • Bokningsansvarig för golf, hotell och husbilsparkering
  • Lönehantering
  • Hantering av medlemmar och gäster i Golfens IT-system (GIT)

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller motsvarande. Att du har god datorvana med kunskap om hantering av hemsida och sociala medier är viktigt för rollen. Det är dessutom bra om du har golferfarenhet.

Dina personliga egenskaper är viktiga. Du bör vara utåtriktad och ha god förmåga att skapa goda relationer med medlemmar och gäster. Du bör vidare kunna ta egna initiativ och trivas med att ha stort ansvar och att kunna arbeta självständigt såväl som i team.

Tycker du att det här verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta klubbchef Fredrik Erikson, 070 509 62 62.

Din ansökan vill vi ha senast den 17/3 till fredrik@bragk.se