Jobb:

Caddee / Hamilton Design

Caddee söker Säljansvarig med delat marknadsansvar

Tjänst:
Säljansvarig
Anläggning:
Caddee / Hamilton Design
Företag | klubb:
Caddee / Hamilton Design
Tillträde:
Mellan 1 nov och 1 jan
Sista ansökan:
11 oktober 2020 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare (prov 6 mån)
Lön:
Enligt överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Caddee söker ny medarbetare

Caddee’s verksamhet växer med fler och fler anslutna golfklubbar och över 90.000 registrerade appanvändare. Nu behöver vi förstärka organisationen för att hinna med den ökade efterfrågan.

Vi söker därför en glad och utåtriktad person med uppgift att möta våra primära kunder, golfklubbarna. Arbetet blir mångsidigt och varierande.
Huvuduppgift blir införsäljning av våra tjänster och produkter, både till befintliga klubbar och blivande. Du kommer assistera vår marknadsansvarige i kommunikationen med både golfklubbarna och appanvändarna. Det kan innebära utformning och uppföljning av nyhetsbrev och under golfsäsongen hjälp i vår support. Du kommer även medverka i vår spännande apputveckling.

Huvudsakligen görs arbetet över telefon från vårt kontor i Täby men även personliga besök kommer krävas vilket kan innebära ett mindre antal resdagar med övernattning. Körkort är därför ett krav.

Som del i ett team för ett innovativt företag bör du också vara beredd på en del udda uppdrag som baninmätningar, kundaktiviteter och enklare grafiska uppgifter.

Som person förutsätter vi att du är välorganiserad och strukturerad med förmåga att hålla många bollar i luften. Du måste ha en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och språkligt. Vi förutsätter att du har en god insikt i digitala hjälpmedel som word, excel, CRM-system och sociala medier. Vi utgår ifrån att du har ett stort hjärta för golf, helst med några års erfarenhet. Om du har närmare kännedom om golfbranschen är det naturligtvis en fördel men inget krav.

Tjänsten som är helt ny är initialt en provanställning 6 månader med god möjlighet att övergå i fast anställning. Tillträdesdatum är ännu inte fastställt men kommer ligga någonstans mellan 1 november och 1 januari.

Om du tror att du är rätt person för uppdraget, skicka din ansökan senast den 11 oktober till info@caddee.se. Ansökan bör innehålla en kort beskrivning över vem du är och vad du gjort tidigare, utbildningar och en ärlig beskrivning av dina goda förmågor. Beskriv även dina golferfarenheter, körkort (ev egen bil vilket dock inte är ett krav). Om du har frågor är du välkommen att skriva till VD Johan Grip, johan@caddee.se.


Läs mer om tjänsten och Caddee/Hamilton Design här >>>