Jobb:

Delsjö Golfklubb

Delsjö Golfklubb söker receptionist

Tjänst:
Receptionist
Anläggning:
Delsjö Golfklubb
Företag | klubb:
Delsjö Golfklubb
Tillträde:
15 april 2021
Sista ansökan:
15 februari 2021 / Löpande
Varaktighet:
ca 75% av en heltidstjänst
Lön:
Enl. överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Delsjö GK söker receptionist.

Delsjö Golfklubb finner du endast 5 minuter från Göteborg City. Vår golfbana har funnits i dryga 70 års tid och är en vacker park- och skogsbana. Närheten till både den vackra naturen och Göteborgs innerstad är något unikt och som vi är mycket stolta över. Vi vill att upplevelsen på Delsjö GK, allt från service till våra golffaciliteter, ska vara något extra och något både medlemmen och gästen längtar tillbaka till.

Nu söker vi receptionist inför säsongen 2021. Tjänsten sträcker sig från 15 april 2021 t.o.m 30 september 2021 eller enligt överenskommelse. Omfattning ca 75% av en heltidstjänst.

I rollen som receptionist tar du hand om våra medlemmar och gäster. Du kommer att vara klubbens ansikte utåt och därmed en viktig nyckelperson i vår organisation. Vi erbjuder ett socialt, omväxlande och roligt arbete i en härlig miljö.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat;

  • medverka till att receptionen hålls öppen enligt fastställt schema
  • besvara frågor från medlemmar och gäster via receptionen, telefon & mejl
  • ta emot tidsbokningar
  • ta emot greenfeeavgifter
  • uppdatera vår hemsida och sociala medier med aktuell information
  • assistera vid företagsgolf och klubbtävlingar
  • försäljning från vår golfshop

Vi söker dig som brinner för att leverera det där ”lilla extra” mot våra medlemmar och gäster. Du gillar kontakten med andra människor och har en naturlig känsla för service.

Vi ser gärna att Du är golfspelare och är van att arbeta med datorer. Erfarenhet av GIT Golfens IT-system är meriterande men inget krav. Du ska ha fyllt 18 år och inneha B-körkort. Om du tycker att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt men absolut senast 15/2. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor vänligen kontakta Klubbchef Fredric Sundberg via e-post, fredric.sundberg@degk.se eller tel. 0701 99 07 44

Ansökan med personligt brev och CV skickas till fredric.sundberg@degk.se

Välkommen med din ansökan!