Jobb:

Delsjö Golfklubb

Delsjö GK söker receptionist

Tjänst:
Receptionist
Anläggning:
Delsjö Golfklubb
Företag | klubb:
Delsjö Golfklubb
Tillträde:
15 april 2023 t.o.m 30 september 2023
Sista ansökan:
10 februari 2023/Löpande
Varaktighet:
15 april 2023 - 30 september 2023 eller ök.
Lön:
Enligt överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Delsjö GK söker receptionist.

Delsjö Golfklubb finner du endast 5 minuter från Göteborg City. Vår golfbana har funnits i 60 års tid och är en vacker park- och skogsbana. Närheten till både den vackra naturen och Göteborgs innerstad är något unikt och som vi är mycket stolta över. Vi vill att upplevelsen på Delsjö GK, allt från service till våra golffaciliteter, ska vara något extra och något både medlemmen och gästen längtar tillbaka till.

Nu söker vi receptionist inför säsongen 2023. Tjänsten sträcker sig från 15 april 2023 t.o.m 30 september 2023 eller enligt överenskommelse. Omfattning ca 80% av en heltidstjänst och omfattar även helger.

I rollen som receptionist tar du i första hand om våra medlemmar och gäster. Du kommer att vara klubbens ansikte utåt och därmed en viktig nyckelperson i vår organisation. Vi erbjuder ett socialt, varierande och roligt arbete i en positiv miljö.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat;

  • medverka till att receptionen hålls öppen enligt fastställt schema
  • besvara frågor från medlemmar och gäster
  • ta emot tidsbokningar
  • ta emot greenfeeavgifter
  • assistera vid företagsgolf och klubbtävlingar

Vi söker dig som brinner för att leverera det där ”lilla extra” mot våra medlemmar och gäster. Du gillar kontakten med andra människor och har en naturlig känsla för service.

Vi ser gärna att Du är golfspelare och är van att arbeta med datorer. Erfarenhet av GIT Golfens IT-system är meriterande.

Tycker du att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 10/2. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Har du frågor vänligen kontakta klubbchef Fredric Sundberg via e-post, fredric.sundberg@degk.se eller tel. 0701 99 07 44.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till fredric.sundberg@degk.se

Välkommen med din ansökan!